Winter

Woontrend van deze winter: ‘Winter Whites’

muuto vaas wit

Een woontrend van deze winter is ‘Winter Whites’. Hoe breng je deze trend in je huis? Daarnaast lees je meer over de eerste interieurbeurs van het nieuwe jaar: ‘imm cologne’, geef ik je 20 verrassende feitjes over Finse design meubels en deel ik een paar inspirerende foto’s van bekende Scandinavische design merken met je.

Woontrend van deze winter: ‘Winter Whites’

De nieuwste trend van dit seizoen voor je interieur is ‘Winter Whites’. In de Scandinavische woonstijl is van nature al veel wit aanwezig (en zwart en hout). Deze trend is dan ook makkelijk toe te passen in je interieur. Hieronder zie je Scandinavisch design waarmee je ‘Winter Whites’ thuis kunt creëren.

Woontrend: Design House Stockholm Form hanglamp

Design House Stockholm Form hanglamp

Woontrend: Aalto K65 hoge stoel

Aalto K65 hoge stoel

Woontrend: Arabia servies

Arabia servies

Bezoek de imm cologne 2015

Benieuwd naar wat het nieuwe jaar brengt op het gebied van wonen en design? Bezoek dan de imm cologne 2015. Op de eerste interieurbeurs van dit jaar zie je de trends die je de rest van 2015 overal tegen gaat komen. Van 19 tot en met 25 januari vind je in Keulen een unieke variatie aan design ideeën voor iedere ruimte van je huis, in iedere stijl en voor iedere behoefte. Van basic meubels tot echte design meubelen, op de imm kun je alle kanten op!
imm cologne 2015imm cologne 2015imm cologne 2015

20 dingen die je niet wist over Finse design iconen

Fins design wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn minimalistische stijl, speelse robuustheid en strikte functionaliteit. Je leest veel clichés over Fins design, maar ik durf te wedden dat je deze nog niet wist: Eero Aarnio’s stoel ´Pastil´ is zo gemaakt dat hij past in een andere design stoel van Eero Aarnio, namelijk ‘Ball’. De reden hiervoor is ruimtebesparing: op deze manier konden beide stoelen zo vervoerd worden dat ze zo min mogelijk ruimte innamen. En dat scheelde natuurlijk weer in de prijs!

Eero Aaltio design stoel

Inspiratie van Muuto, Cane-line en Northern Lighting

Gewoon, omdat het kan: drie mooie foto’s van Scandinavische design merken, deze week gedeeld op social media. Van boven naar beneden: Muuto, Cane-line en Northern Lighting.
Muuto Fiber design stoelCane-line design tafelNorthern Lighting design lamp

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen