Inspiratie Winter

Winterse make-over voor je Scandinavische woonkamer

scandinavische woonkamer

Laat je inspireren door de koele eenvoud van Scandinavisch design met een prachtig lookbook van Houseology. Dit Britse interieurblog heeft de heetste trends van deze winter op het gebied van Scandinavisch wonen samengevat in een inspirerende fotoserie van een Scandinavische woonkamer.

Het lookbook voor de herfst/winter van 2015 is strak en modern en heeft een onmiskenbaar Scandinavisch tintje. Dit komt onder andere door het gebruik van industriële materialen (let vooral op de betonnen muur en vloer), iconische stoelen van onder andere Verner Panton en klassieke meubels uit de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Zwart hout, zwarte accessoires en een minimalistische inrichting bepalen dit seizoen de inrichting van de Scandinavische woonkamer. Dit alles komt tezamen in een interieur dat zeker de concurrentie aankan met de traditionele winterse woonkamer.Scandinavische tafel

Accessoires Scandinavische woonkamer

Op de foto’s hieronder zie je een aantal mooie woonaccessoires en een bijzondere vloerlamp van bekende Scandinavische designmerken:

  • &Tradition tafel ‘Hoof’
  • Muuto kandelaar ‘The More the Merrier’
  • Gubi vloerlamp ‘Grossman Gräshoppa’
  • Menu wandklok ‘Marble’,
  • Bloomingville kan uit de ‘Carina’ serie
  • Menu New Norm Bottle, voor 20 euro te koop bij VTwonenScandinavische woonkamerScandinavische woonkamer

Foto’s: Houseology

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen