Verlichting

Win Lightyears verlichting en bezoek de Muuto pop-up winkel in Den Haag

muuto lamp unfold

Je huis inrichten in de Scandinavische woonstijl begint met inspiratie en weten wat je mooi vindt. Welke stijl past mij bij? Welke merken vind ik mooi? Welke kleuren wil ik in mijn huis? Als je dat weet, kun je beginnen met inrichten. Of liever gezegd: met sparen, want Scandinavisch design mag wat kosten! In dit blog help ik je zowel met inspiratie opdoen als met het verzamelen van Scandinavisch design spullen.
Je kunt namelijk twee supermooie Lightyears Caravaggio muurlampen winnen. En als je de test doet, weet je meteen welke kerststijl bij jou past: Urban, Luxe of Chic. Let op: je gaat ze alle drie mooi vinden, maar slechts eentje past echt bij een Scandinavische woonstijl!

Win 2 Lightyears Caravaggio lampen!

Het Deense design merk Lightyears is al volop bezig met de kerst en geeft daarom een vroeg kerstcadeau weg. Je kunt twee Caravaggio muurlampen winnen, in zwart of wit. Op de Instagram pagina van Lightyears lees je hoe je kans maakt op de twee Caravaggio lampen. De Lightyears Instagram pagina is sowieso een goede bron van inspiratie voor verlichting in een Scandinavisch interieur. Fans van Lightyears posten er hun mooiste interieurfoto’s.

Lightyears Caravaggio lamp

Muuto pop-up store geopend in Den Haag

Sinds 8 november kun je in Den Haag winkelen in de Muuto pop-up winkel. In deze brand store vind je het grootste deel van de collectie van Muuto. De winkel maakt onderdeel uit van de designwinkel van Edwin Pelser.

Het Deense merk Muuto voegt een nieuwe dimensie toe aan de Scandinavische design traditie. Originele ontwerpen, gemaakt door de meest uiteenlopende ontwerpers uit Scandinavië, zorgen voor een variatie aan kleuren en vormen. Muuto is al een tijdje bekend van producten als verlichting en woonaccessoires. Kortgeleden is daar ook een interessante meubelcollectie aan toegevoegd.

Muuto pop up store

Wat is jouw Kerstmis woonstijl? Doe de quiz!

Wordt het Chic, Luxe of toch Urban? Wat is jouw Kerstmis woonstijl? Je komt er achter door de test in te vullen van Occa-Home. Beantwoord 6 vragen en je krijgt shop- en interieurtips om je huis volledig in stijl klaar te maken voor de kerst. Geen zin in vragen? Duik dan meteen in het Lookbook voor 2014!

kerst woonstijl

Een mooi gedekte tafel met Orrefors

Op de Facebook pagina van Orrefors zag ik deze week een prachtige foto van een mooi gedekte eettafel voor Kerstmis. Op tafel staan de glazen uit de ‘Snö’ collectie, ontworpen door Malin Lindahl. Nog meer kerstinspiratie van Orrefors vind je in mijn blog over kandelaars, kerstversiering en wijnglazen van Orrefors.

Orrefors glas

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen