Badkamer

Vipp design voor de badkamer

Vipp badkamer accessoires

Vipp is een prachtig Deens design merk dat verschillende accessoires voor de badkamer maakt. Alle badkamer accessoires van Vipp zijn hebben een strak design en blinken uit in functionaliteit. Daarmee bouwt Vipp voort op het originele Vipp product de beroemde Vipp pedaalemmer, die trouwens ook goed staat in de badkamer. De accessoires van Vipp zijn in de kleuren wit en zwart te kopen, dit draagt bij aan het echte Scandinavische gevoel van Vipp. Daarnaast brengt Vipp regelmatig special editions uit die een bijzondere kleur hebben. Deze special editions zijn vaak maak beperkte tijd te koop.

Vipp badkamer accessoires

Op de eerste foto hieronder staan ook een badkamermeubel en een spiegel. Beide zijn ook van Vipp. Het badkamer meubel is te koop voor rond de 3800 euro en de spiegel voor 750 euro. De spiegel op de foto is het formaat medium en is ook in small en large te koop. De laatste is erg geschikt als passpiegel in een ruime badkamer of anders de slaapkamer.

Vipp badkamer accessoires

Vipp badkamer accessoires

Ook alles op de bovenstaande foto is van Vipp, van de plankjes met antislip matten tot het zeepschaaltje en de handdoeken.  Zoals je kan zien kan je met de verschillende badkamer accessoires van Vip je badkamer zo een Scandinavische gevoel geven.

Vipp design kopen

De producten van Vipp design zijn erg populair en dus gemakkelijk te verkrijgen in Nederland. Bij de betere design winkel kan je zeker badkamer accessoires van Vipp kopen. Ook online is het aantal webwinkels dan Vipp producten verkoopt groot. Zo kun je Vipp onder andere kopen bij FonQ.nl en Vippshop.nl. Vipp heeft zelf ook een webshop waar je alles kan kopen, maar hou dan wel rekening met hogere verzendkosten. Veel buitenlandse webshops, zoals de Finish Design Shop, hanteren een bedrag van rond de 150 euro waarboven de verzendkosten gratis zijn.

Vipp badkamer accessoires

Meer Inspiratie

Lees ook andere berichten over Vipp of Scandinavische badkamer accessoires op dit Blog. Of volg Vipp op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen