Accessoires Winter

Vier het Jaar van het Schaap met By Nord

by nord kussen schaap

Het nieuwe jaar ligt als een maagdelijk wit, onbeschreven blad voor ons. Wat brengt 2015 op het gebied van Scandinavisch design? De nieuwe collecties laten nog even op zich wachten. Toch is ook deze week weer veel te bekijken en te genieten.
Wat denk je bijvoorbeeld van leuke By Nord dierenkussens ? Ideaal om het Jaar van het Schaap mee in de luiden. Dat Scandinavisch design niet alleen tijdloos kan zijn, maar ook modern, lees je in het interview met een van de oprichters van het Deense design merk Normann Copenhagen.
Bekijk ook de inspirerende foto’s van appartementen wereldwijd, ingericht volgens de Scandinavische woonstijl.

By Nord dierenkussens

Volgens de Chinese dierenriem is 2015 het jaar van het schaap (of de geit), het achtste teken van de dierenriem. Vier het nieuwe jaar met een van de leuke kussens van het design merk By Nord. Hoe toepasselijk: dit Deense designlabel verkoopt leuke kussens met een schaap. Er is ook een sierkussen te koop met de afbeelding van een groep schapen. Op de onderste foto zie je alle sierkussens van By Nord met dierenprints, voor als je een complete dierentuin wilt kopen :-).

By Nord sierkussen schaap
By Nord dieren sierkussens

Normann Copenhagen: vorm en functie

Scandinavisch design staat wereldwijd bekend om haar moderne stijl, strakke lijnen en innovatieve producten. Normann Copenhagen is een merk dat daarbij als schoolvoorbeeld kan dienen. Dit merk is in 1999 opgericht door Poul Madsen en Jan Andersen en is nu een van de bekendste Deense designhuizen. Lees een interview met Poul Madsen

normann copenhagen

Poul Madsen“Our products are often characterised by a simple design and clean lines, but there is always that certain something that adds character to the product” – Poul Madsen

 

 

Binnenkijken in Scandinavische interieurs

Traditiegetrouw wordt een jaar afgesloten met lijstjes: ‘Meest gelezen’, ‘Beste van’, ‘Niet te missen’ en ga zo maar door. Zo ook op de website van Bungalow5. Zij hebben een top 5 gemaakt van best gelezen interieurblogs op hun website in 2014. In de top 5 vind je onder andere een blog over een appartement in Den Haag, volledig ingericht in de Scandinavische woonstijl. Erg inspirerend!

Voorbeeld scnadinavische woonstijl

Appartement in Den Haag

voorbeeld scnadinavische woonstijl

Appartement in Zweden

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen