Winter

Stijlvol het nieuwe jaar in met Kosta Boda en Orrefors

orrefors champagne glas

Als liefhebber van Scandinavisch design drink je op 31 december uiteraard champagne uit een glas van Kosta Boda of Orrefors, dé design merken als het gaat om bijzonder glaswerk. Verder lees je in dit blog alles over de nieuwe collectie buiten meubelen van Cane-line en laat ik je de nieuwste lounge stoel zien van Normann Copenhagen.

Glas servies van Kosta Boda en Orrefors

Het koude weer is een prima gelegenheid om jezelf op te warmen met een glaasje glühwein. Drink deze bijvoorbeeld uit de mok ‘Hotto’ van Orrefors. Of geniet van een kom lekkere zelfgemaakte soep. Dien deze bijvoorbeeld op in de ‘Anna’ schaal van Kosta Boda. Met het servies van deze Scandinavische design merken zit je er deze winter niet alleen warmpjes bij, maar ook stijlvol!

Hotto Orrefors

Anna Kosta Boda

Een stijlvol Oud&Nieuw vier je met de champagne glazen ‘Crazy Heart’ van Orrefors of een van de mooie champagne glazen van Kosta Boda.

Crazy Heart champagneglas Orrefors

Champagne glas Kosta Boda

Loungestoel ‘Era’ van Normann Copenhagen

De Deense designer Simon Legald heeft een serie loungestoelen ontworpen voor Normann Copenhagen, genaamd ‘Era’. De nieuwe lounge stoel combineert een moderne productiemethoden met traditionele meubelmakerij. Era werd voor het eerst gepresenteerd tijdens de Milaan Design Week in april 2014. Era is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt kiezen uit een stoel met een hoge of lage rug.

Wat ik zelf erg leuk vind: naast de ‘normale’ uitvoering met houten poten, kun je er ook voor kiezen om van Era een schommelstoel te maken.

Era lounge stoel Normann Copenhagen

Era lounge stoel Normann Copenhagen

 

Cane-line presenteert nieuwe collectie buitenmeubelen

De nieuwe catalogus van Cane-line voor 2015 is uit. Dit Deense merk is vooral bekend van haar design meubels voor buiten. De collectie voor 2015 stelt niet teleur: de nieuwe meubels zien er strak en functioneel uit. En ze kunnen ook nog eens naar allemaal gecombineerd worden. Hieronder zie je twee screenshots uit de net uitgekomen Cane-line brochure.

Cane-line buitenmeubels

Cane-line buitenmeubels 2015

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen