Inspiratie

Slim Scandinavisch design voor een opgeruimd huis

Frost haken opbergen

De lente is begonnen, al merk ik er niet altijd wat van. Toch heb ik al een beetje de kriebels om mijn huis op te gaan ruimen. In dit blog laat ik je daarom een aantal slimme en leuke opruimoplossingen zien van bekende Scandinavische designmerken. Zowel LoCa als Frost zijn Deense bedrijven, die creatieve oplossingen hebben voor die saaie haken aan de muur. Vooral van de Frost camouflageset wordt ik erg vrolijk!

Opruimen met slim design van Frost

Frost is een jong, Deens designmerk dat veel producten van metaal maakt, zoals haken en hangers. De meeste haken en hangers van Frost hebben een strak design. Maar er zijn ook wat uitbundigere ontwerpen te koop. Dat zijn de Frost camouflage set voor de kapstok en de Frost Wishbone kapstok. Deze twee producten zijn in vrolijke kleuren te krijgen en zijn een aanvulling op ieder interieur. Daar word ik vrolijk van!

Frost camouflage set

De Frost camouflage set is een leuke set kapstokhaken. Door de vorm en kleur van Frost camouflage vallen de haken niet op. En ze zien er niet als standaard haken! Dit is een typisch voorbeeld van Scandinavisch design waarbij vorm en functie niet voor elkaar onderdoen. Deze haken van Frost zijn zeer geschikt voor in de keuken of de badkamer.
Opruimen met slim design - Frost
Opruimen met slim design - FRost

Frost Whisbone kapstok

Deze kapstok van Frost is simpel en elegant. Maar doordat de Whisbone kapstok in veel verschillende kleuren te koop is, zijn de kapstokken goed met elkaar te combineren. De Wishbone kapstok geeft ieder interieur een eigenwijs accent, en zal zeker een plaats vinden in jouw Scandinavische of moderne interieur!
Opruimen met slim design - Frost
Frost Kapstok

Opruimen met slim design van LoCa

LoCa is ook een jongs Deens designmerk. De ontwerpers van LoCa richten zich op slimme opbergoplossingen. LoCa heeft twee productgroepen: LoCa Knax en LoCa Hanx. Knax is een slim systeem voor haken om dingen aan op te hangen. LoCa Hanx is geïnspireerd op kleerhangers.

LoCa Knax

LoCa Knax is een perfect stijlvolle oplossing voor haakjes aan de muur.De naam Knax is afgeleid van het geluid dat de haken maken als ze terugklappen. Er zijn zowel horizontale als verticale Knax systemen. Beiden zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Loca Knax wordt gemaakt van massief hout. Hierdoor kan iedere haak maar liefst 25 kilo dragen!
Opruimen met slim design - Loca
Opruimen met slim design - LoCa

LoCa Hanx

De Knax hanger is voor LoCa ontworpen door Harrit & Sørensen. De Hanx ganger heeft een eenvoudig en ruimtelijk gevoel. De einde van de Hanx hangers lopen uit elkaar. Dit voorkomt de ongewenste knik van de kleding op de schouders. De LoCa Hanx hangers kunnen gebruikt worden met de speciale knoppen van LoCa, maar ook met ieder andere standaard stang.
Opruimen met slim design - LoCa
LoCa - Hanx Knopf

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen