Inspiratie

Slapen als een koning op een Scandinavisch designbed

scandinavisch bed Hastens

Het bekendste Scandinavische beddenmerk is natuurlijk Hästens. Wie kent niet de blauw-wit geblokte bedden? Maar Hästens is niet het enige Scandinavische merk dat mooie bedden verkoopt. In dit blog laat ik je enkele minder bekende merken zien: Bed Factory Sweden en Karup.

Bed Factory Sweden

Bed Factory Sweden maakt verschillende soorten luxe designbedden: van verstelbare bedden en boxsprings tot continentale bedden. Het principe van Bed Factory Sweden is simpel: maximaal comfort en de hoogste kwaliteit met de meest moderne materialen die er zijn. Elk bed wordt handgemaakt in Zweden en je krijgt 25 jaar garantie op je nieuwe bed. De bedden van Bed Factory Sweden zijn van zeer hoge kwaliteit en worden daarom vaak gebruikt in luxe hotels. Maar ook thuis kun je lekker slapen in een Zweeds design bed! Een bed van Bed Factory Sweden is te koop bij de beddenspeciaalzaak.
designbed Bed Factory Sweden

Karup

De bedden van het Deense designmerk Karup zijn gemaakt voor starters, tienerkamers, logeerkamers en vakantiehuizen. Karup verkoopt namelijk bedden, sofa’s, slaapbanken en futons die overdag een bank zijn en ’s avonds omgebouwd kunnen worden. Dat is weer eens wat anders dan een slaapbank van de Ikea! Comfort, eenvoud en ruimtebesparing zijn belangrijk voor Karup. Dat deze principes niet ten koste hoeven gaan van schoonheid, bewijst de mooie fauteuil op de foto. Overdag is de Karup Figo een comfortabele loungestoel en als je wilt slapen, maak je er in een handomdraai een eenpersoons bed van!
designbed Karup

Hästens

In een blog over Scandinavische design bedden mag het bekende Zweeds merk Hästens natuurlijk niet ontbreken! Hästens verkoopt boxspring bedden, continentale bedden en verstelbare bedden. De boxspring bedden van Hästens combineren professionele traditie met moderne technologie. Dit zorgt voor een heerlijk comfortabele en ontspannende nachtrust. De boxspring bedden van Hästens bestaan uit een dik verenbed en een dekmatras voor een zacht oppervlak. Onbetaalbaar? Dat valt mee! Er is al een Hästens boxspring te koop vanaf 1.600 euro.
designbed hästens

1 Reactie

  • Een mooi verhaal over de bekendste Zweedse beddenfabrikanten, waar Hastens uiteraard tussen hoort. Hoewel de merken en producten hun eigen specialiteit hebben en daardoor niet aan elkaar onder doen, geniet Hastens toch nog net even wat meer naamsbekendheid in Nederland. Leuk dus om een blog te lezen die het beddenwereldje wat breder trekt!

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen