Buiten Zomer

Scandinavische tuinmeubels welke kies jij deze zomer?

Scandinavische tuinmeubels

Waar je ook naartoe gaat deze zomer, met de Scandinavische tuinmeubels van Sika-Design en Cane-Line zit je er lekker bij. Wordt het Frankrijk, Zweden, Ibiza of Zandvoort? Voor al je favoriete vakantieplekken hebben deze Scandinavisch design merken een uitgebreide collectie met de mooiste tuinmeubelen. Ga je nergens heen? Maakt niet uit! Met deze tuinmeubelen maak je ook thuis in een handomdraai je favoriete terras, zwembad of vakantievilla na.

Nieuwe romantiek

Sika design is een Zweeds design merk dat rieten meubels maakt voor binnen en buiten. Hun collectie tuinmeubelen is uitgebreid: van koloniaal design tot elegante Franse ontwerpen.
Hieronder zie je koloniale tuinmeubelen die de sfeer uitademen van ‘Gone with the Wind’. Super romantisch, maar dan zonder het onderhoud. Helemaal 2014 dus!
Scandinavische tuinmeubels van Sika DesignScandinavische tuinmeubels van Sika

Strak design

Een andere, meer moderne variant tuinmeubels van Sika-Design zie je op onderstaande foto’s. Dit zijn strakke, moderne tuinstoelen van riet. Passen wat ij betreft helemaal in een hippe villa op Ibiza. Naar welke van de twee stijlen van Sika-Design gaat jouw voorkeur uit?
Scandinavische tuinmeubels van Sika designScandinavische tuinmeubels van Sika design

Lekker loungen

Het Deense designmerk Cane-Line maakt ook prachtige tuinmeubels. Vooral de loungemeubels van Cane-Line vind ik een lust voor het oog. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en blijven dus altijd mooi, weer of geen weer.
Met de loungemeubels van Cane-Line kun je zelf een opstelling maken met losse onderdelen. Zo heb je altijd een set meubels die past in jouw tuin. Nu alleen dat zwembad nog!
Scandinavische tuinmeubels van Cane-LineScandinavische tuinmeubles van Cane-Line

Tuinfeest

Ikea bewijst keer op keer dat Scandinavisch design niet duur hoeft te zijn. Sinds 2011 verkoop de Zweedse meubelgigant leuke, lage tuinstoeltjes in felle kleuren. De Ikea PS VAGO fauteuils zijn te koop in geel, rood, blauw, zwart en wit en kosten 24,95 euro per stuk. In dit blog zie je alle tuinmeubels van Ikea. Zo kun je nog meer inspiratie opdoen voor je tuin of balkon!
Scandinavische tuinmeubels van IkeasScandinavische tuinmeubels van Ikea

Chique Zuid-Frankrijk

Deze design tuinmeubels kom je normaal alleen de (peperdure!) terrassen van Saint-Tropez of Nice tegen. Koop ze bij Sika-Design en ze staan binnenkort in jouw tuin of balkon.
Scandinavische tuinmeubels van Sika design Scandinavische tuinmeubels van Sika design

Lekker loungen met Scandinavische tuinmeubels

Alles mag en niets moet, dat is vakantie. Wie thuis ook lekker wil loungen, surft nu naar een dealer van Sika-Design en bestelt deze relaxte tuinstoel. Liever samen met vrienden en familie lekker eten onder de appelbomen (of gewoon op je patio in de achtertuin)? Kies dan voor een relaxte tuinbank van Sika-Design.
Scandinavische tuinmeubels van Sika design Scandinavische tuinmeubels van Sika design

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen