Meubels

Lekker loungen op een Scandinavische loungestoel

Scandinavische loungestoel

Wat is er lekkerder dan thuiskomen en even tot rus te komen in een lekkere loungestoel? Gelukkig zijn er veel Scandinavische design loungestoelen te koop. In een eerder blog heb ik je er al een paar laten zien. Ook de loungestoelen in dit blog zijn zeker het bekijken (en uitproberen) waard. Vooral de Dan-Form Snake lounge chair ziet er zó comfortabel uit, die moet ik hebben!

Dan-Form

Dan-Form is een bekende Deense fabrikant van Scandinavische loungestoelen, gemaakt van gebogen hout. De missie van Dan-Form is het aanbieden van een ruim aanbod aan moderne stoelen. Een onderdeel daarvan zijn loungestoelen. Populaire exemplaren uit de collecatie van Dan-Form zijn de loungestoelen ‘Snake chair’ en de ‘Curve lounge chair’. Deze Scandinavische loungestoelen combineren een luxueus design met maximaal comfort.

Snake lounge chair

De Snake lounge chair is bekleed met leer en geeft je echt een gevoel van groot comfort. De roestvrijstalen poot maakt de Snake lounge chair robuust en geschikt voor dagelijks gebruik. De Snake is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, bruin en zwart.Op internet kost deze stoel ongeveer 600 euro.
Scandinavische loungestoel Snake
Scandinavische loungestoel Snake

Curve lounge chair

De Curve Lounge chair van Dan-Form is een echte Scandinavische eyecatcher voor je interieur! Deze loungestoel is te koop in zwart leder of een combinatie van zwart leder met walnoot. Prijs? Ongeveer 600 euro. Je kan deze loungestoel kopen met of zonder voetbank. De voetbank is eveneens afzonderlijk verkrijgbaar.
Scandinavische loungestoel Curve

Furninova

Furninova is een Scandinavisch design merk dat helemaal gespecialiseerd is in het maken van stoelen en banken. De kern van alle producten van Furninova is comfort en het kunnen aanpassen naar eigen smaak. Dat maakt de lounge chairs van Furninova geschikt voor ieder interieur.

Frog lounge chair

De Furninova Frog is een ontzettend comfortabel zitkussen. Lekker loungen is de enige optie, als je deze lounge chair ziet! De buitenkant kan gemakkelijk verwijderd en schoongemaakt worden. Handig, want je kunt deze lounge chair zowel binnen als buiten gebruiken.

Verder zijn er veel accessoires voor de Furninova Frog te koop, zoals een gemakkelijk voetenkussen.Voor deze lekkere loungestoel moet je wel een goedgevulde portemonnee hebben, want hij is niet goedkoop. Een nieuwe Frog kost ongeveer 2.600 euro.
Scandinavische loungestoel
Scandinavische loungestoel Frog

Scandinavische loungestoelen van Gubi

Gubi is een Deens designmerk, dat samenwerkt met verschillende Scandinavische ontwerpers. Het aanbod is groot: van designlampen en designmeubels tot leuke accessoires, zoals spiegels. Gubi heeft verschillende lounge chairs in het assortiment. Maar geen van deze stoelen spreekt zo tot de verbeelding als de Quistgaard Safari Lounge Chair.

Quistgaard Safari Lounge Chair

De Quistgaard Safari Lounge Chair van Gubi is een perfect voorbeeld van Deens functionalisme uit de jaren ’60. De Quistgaard Safari Lounge chair is uniek en word tegenwoordig als een Scandinavische design klassieker beschouwd. Deze stoel kost ongeveer 1.900 euro.
Scandinavische loungestoel Safari
Scandinavische loungestoel Safari

Meer inspiratie?

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen