Accessoires Winter

Scandinavische kandelaars

Ferm Living kandelaars hout

Er zijn heel veel Scandinavische design merken die kandelaars maken. Er zijn dan ook kandelaars te koop in iedere vorm, grote en prijsklasse en van ieder materiaal. Zo zijn er de vloerkandelaars van Georg Jensen. Dit merk verkoopt zowel zilveren kandelaars als roestvrijstalen kandelaars. Er zijn ook leuke dieren kandelaars van Bengt & Lotta, die verkocht worden via Klippan. Ferm Living heeft ook veel mooie kandelaars. Daarom zie je hieronder een verzameling van de Scandinavische kandelaars die mij het meeste aanspreken.

Ferm Living kandelaars

Ferm Living, een Deens design merk, staat bekend om de mooie woonaccessoires. Daarom hebben ze ook mooie kandelaars in hun assortiment. De kandelaars van Ferm Living worden van verschillende materialen gemaakt, waaronder hout, marmer en staal. De bekendste kandelaar van Ferm Living is ‘String’, die je ziet op de eerste foto hieronder. Ook de ‘Living Whine Bottles’ kandelaars zijn populair. Op de onderste foto zie je een kandelaar van Ferm Living, gemaakt van marmer.

Ferm Living kandelaar - String

Ferm Living kandelaars - Living Wine Bottles

Ferm Living kandelaars - Marble

Bengt & Lotta kandelaars

Bengt & Lotta is een Zweeds designduo dat veel woonaccessoires maakt, waaronder kandelaars. De kandelaars van Beng & Lotta hebben een speels karakter en zijn te koop in hun eigen winkeltje in Stockholm en via natuurlijk via de verkoopkanalen van het merk Klippan.

Scandinavische kandelaars van Bengt & Lotta

Scandinavische kandelaars van Bengt & Lotta

Georg Jensen kandelaars

Kandelaars van Georg Jensen hebben allemaal een strakke afwerking en moderne uitstraling. Ik vind de vloerkandelaars, bedoeld voor grote kaarsen, erg bijzonder! Alle kandelaars van Georg Jensen zijn te koop als zilver en verzilverd of als gepolijst roestvrij staal.

Scandinavische kandelaars van Georg Jensen

Scandinavische kandelaars van Georg Jensen

Scandinavische kandelaars van Georg Jensen

Scandinavische kandelaars kopen

Scandinavische kandelaars koop je uiteraard het beste via een Scandinavische webwinkel voor designartikelen. De Finnish Design Shop verkoopt bijvoorbeeld meer dan 150 verschillende soorten Scandinavische design kandelaars. Georg Jensen heeft een eigen webwinkel, waar je de kandelaars kan kopen. Vanaf ongeveer 200 euro is de verzending gratis. De kandelaars van Bengt & Lotta zijn te koop via de verkoopkanalen van Klippan. In Nederland is dat bijvoorbeeld Dynamic Comfort.

Meer inspiratie:

Ferm Living kan je volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Bengt & Lotta kan je volgen op Facebook. Georg Jensen kan je volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen