Meubels

Scandinavische designkasten op maat: Lundia en Unique

Lundia kast

Ik heb altijd opbergruimte te kort in mijn huis. Daarom wordt ik heel erg vrolijk van de Scandinavische oplossingen op dit gebied.Vooral kasten op maat die je zelf kunt samenstellen, spreken mij erg aan. Zo kan ik dat dooie hoekje tóch functioneel inrichten. In een eerder blog heb ik je al een aantal kastsystemen laten zien die op maat gemaakt kunnen worden. In dit blog nog twee systemen om kasten op maat te maken: Lundia en het Unique Cubes kastensysteem. Simpel in zijn eenvoud, maar wel erg praktisch!

Lundia

Lundia is een Fins bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van kasten mooie en functionele kasten. In hun collectie vind je twee kasten (systemen) die je naar eigen inzicht kunt maken. Dit zijn de Lundia kast ‘Fuuga’ en Lundia kast ‘Classic’.

Lundia Fuuga

De Lundia kast ‘Fuuga’ is een modulair kastensysteem. Door de moderne en gevarieerde uitstraling is Fuuga een zeer karaktervolle kast. Door de verschillende modules te combineren, krijg je een unieke eenheid in je woonkamer, slaapkamer of de kinderkamer.En altijd genoeg mogelijkheden om uit te breiden met dit systeem van Lundia kasten.
Lundia kastenLundia keuken

Lundia Classic

De Lundia kast ‘Classic’ is een tijdloze Finse design klassieker. Een Lundia kast gaat jarenlang mee, want iedere kast wordt gemaakt van duurzaam Fins hout. Daarnaast zijn ze erg robuust, zodat je met gemak onderdelen kan toevoegen, verplaatsen en verwijderen. Zo hoeft je Lundia Classic kast er nooit hetzelfde uit te zien!

Unique Cubes

Unique Cubes zijn simpel en tegelijk briljant. Ze zijn namelijk te koop in pakketten van één, twee of drie Cubes. En deze Cubes kun je vervolgens eindeloos combineren. Daardoor heb je iedere keer weer een unieke kast. De diepe houtkleur van de Cubes past goed in een strak Scandinavisch interieur. Je kunt de Cubes kopen in wit.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen