Meubels

Scandinavische design stoelen in je woonkamer

scandinavische design stoel

Niets vrolijkt een interieur zo op als kleur. En waarom zou je je alleen beperken tot kleurige accessoires of een vrolijk geschilderde muur? Durf te experimenteren met design stoelen van een Scandinavisch label in een opvallende kleur. Je zult zien dat je woonkamer er een enorme boost van krijgt. Een kleurige, Scandinavische design stoel past prima in een interieur in de Nordic woonstijl. De neutrale kleuren (wit, zwart, grijs, hout) die horen bij een Scandinavisch inrichting, kunnen prima gecombineerd worden met een opvallende kleur.

Scandinavische design stoel ‘Catch’ van &Tradition

Spaanse kunstenaar en ontwerper Jaime Hayon maakte met ‘Chair’ zijn eerste ontwerp voor de collectie van &Tradition. Deze designstoel verwelkomt je letterlijk met open armen. De armleuningen komen als vanzelf uit de rugleuning te voorschijn, klaar om je te omhelzen als je gaat zitten. ‘Catch’ van &Tradition en Jaime Hayon is grappig; een échte eyecatcher voor je woonkamer!
Design stoel ScandinavischDesign stoel Scandinavisch

Designstoel ‘Gyro’ van Conform

De designstoel ‘Gyro’ van het Zweeds merk Conform is een plaatje. De stoel kan draaien en komt na het draaien altijd weer in de oorspronkelijke stand terug. Handig! Er is ook een Gyro designstoel te koop met armsteunen en/of een hoofdsteun. Tel hierbij de vele kleuren en stoffen op waaruit je kunt kiezen en je hebt een designstoel die bij in ieder (Scandinavisch) interieur.
Design stoel ScandinavischDesign stoel Scandinavisch

Dolphin Chair van Dan-Form

Hoe gaaf is de ‘Dolphin Chair’ van Dan-Form?! Deze designstoel staat met stip op nummer 1 in mijn verlanglijstje. Zijn vlinderachtige vorm, vrolijke kleuren en mooie afwerking doen me verlangen naar een volle portemonnee en een enkeltje naar Denemarken, het land waar het designmerk Dan-Form gevestigd is. Een mens mag dromen, toch?
Design stoel ScandinavischDesign stoel Scandinavisch

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen