&tradition lampen

De collectie &tradition lampen is niet heel groot. Maar wat er is, is zeker de moeite waard. Er is verlichting van bekende designers, zoals Verner Panton en Arne Jacobsen, en er zijn moderne lampen. Een goed voorbeeld hiervan is de opvallend lamp ‘Forest’, die je op de foto hieronder ziet. Het Deense label werkt ook samen met nieuwe designers, zoals de Spaanse Jaime Hayon.

&tradition lampen Light Forest

Vintage design lampen

&tradition verkoopt een aantal mooie vintage design lampen van onder andere Verner Panton en Arne Jacobsen. De ‘Flowerpot’ lamp van Verner Panton (1e foto) is een iconische lamp uit de jaren ’70. Je kunt hem kopen als hanglamp en tafellamp. De ‘Bellevue’ lamp van Arne Jacobsen (2e foto) komt uit de jaren ’30 en is te koop als tafellamp, wandlamp en als vloerlamp. Hier zie je hem als wandlamp. &tradition houdt deze vintage klassiekers levend en ze vormen een belangrijk deel van de collectie &tradition lampen.

Verner Panton tafellamp Flowerpot Arne Jacobsen wandlamp Bellevue

Bijzondere wandlampen

&tradition heeft twee bijzondere wandlampen in de collectie. De ‘Passepartout’ van Jaime Hayon één van de nieuwkomers uit 2016 (1e foto). Deze lamp van Jaime Hayon is in drie verschillende vormen te koop, waardoor je een speels effect kan creëren. De andere bijzondere &tradition lamp is de ‘Light Forest’, die een industriële uitstraling heeft. Deze wandlamp is ontworpen door een Nederlands ontwerpduo.

&tradition lampen Light Forest

Staande lampen en vloerlampen

In de &tradition lampen collectie bevinden zich twee staande lampen. De bekendste is de ‘Bellevue’ vloerlamp van Arne Jacobsen (1e foto). De andere is ‘Milk Table’, een lamp in de vorm van een melkkrukje. Het is een kleine vloerlamp van 25cm hoog en daardoor past hij op lekker veel plaatsen in je huis. Je kunt hem bijvoorbeeld ook als tafellamp gebruiken. Door de kap van opaalglas geeft ‘Milk Table’ een mooi, warm licht.arne jacobsen staande lamp bellevue&tradition lampen Milk Table

Zoek je een bijzonder lamp, maar is &tradition niet je smaak? Bekijk dan Deense design lampen van andere Scandinavische woonmerken.

Hanglampen van &tradition

Een mooie hanglamp is beeldbepalend in een interieur. &tradition heeft een aantal moderne hanglampen, die allemaal ontworpen zijn in de afgelopen jaren. Een goed voorbeeld hiervan is de ‘Mass Light’ hanglamp uit 2012 (1e foto). Deze lamp kan als individuele lamp worden gebruikt of met meerdere tegelijk als een soort van kroonluchter. De ‘Spinning Light’ hanglamp is een ander voorbeeld van een mooie design hanglamp.

&tradtion Mass Light kroonluchter&tradtion hanglamp Spinning Light

&tradition lampen kopen

In Nederland zijn Deense lampen al een tijdje erg populair. Daarom zijn &tradition lampen op veel plaatsen te koop. Niet alleen online verlichtingswinkels verkopen verlichting van &tradition, ook de betere fysieke designwinkels en verlichtingswinkels verkopen &tradition.

Tonen
Niet tonen