&Tradition

&Tradition interieur&Tradition is een Deens design merk dat voornamelijk bekend is om de design klassiekers van Verner Panton en Arne Jacobsen. Maar dit bekende design merk werkt ook samen met meer eigentijdse designers zoals: Victor Vetterlein, Sofie Refer, Kasper Rønn en Jonas Bjerre-Poulsen. De meeste mensen zullen &Tradition voornamelijk kennen van de design meubels en design lampen, maar ze maken meer. Zo zijn er ook vloerkleden en woonaccessoires zoals de Dodecahedron vaas van Verner Panton en Shuffle bijzettafel, ontworpen door Mia Hamborg, die gelijk zoveel meer is.
Als je &Tradition wilt kopen dan mag dit geen probleem zijn zowel de beter designwinkel als onlinewinkels verkopen hebben vaak producten van dit bekende merk in het assortiment

&Tradition meubels

Het bekendste meubelstuk van &Tradition is de Mayor sofa. Deze sofa is ontworpen door Arne Jacobsen en Flemming Lassen. In 2013 kreeg dit ontwerp de prijs voor “Best Reissue” tijdens de Wallpaper* Design Award 2013. Een ander populair meubelstuk is de Between stoel on door de Finse Sami Kallio. De naam Between is gebaseerd op het feit dat stoel deels tot stand komt door hand werk en deels door een industrieel proces.

Arne Jacobsen -Mayor Sofa

Sami Kallio - Between stoel

&Tradition verlichting

Verner Panton heeft een aantal iconische lampen ontworpen en is daarmee een van de grote namen van de Deense design verlichting. Een van de lampen die hij ontworpen heeft is de Flowerpot. Een andere populaire lamp van &Tradition is de Bulb van Sofie Refer. Het ontwerp uit 2000 is sinds 2006 ook als Mega Bulb verkrijgbaar.

&Tradition - Verner Panton Flowerpot

Sofie Refer - Bulb lamp

&Tradition accessoires

De Dodecahedron vaas van Verner Panton is een van de meest stijlvolle woon accessoires van &Tradition. De Vaas kan ook heel goed gebruikt worden als kandelaar. Let op er zijn veel imitatie van dit product te koop. De echte Dodecahedron vaas is  te herkennen doordat die uit een stuk glas bestaat en de handtekening van Verner Panton er op staat. De Shuffle is een bijzet tafel waarvan jezelf bepaald hoe die er uit ziet, daarom is deze tafel veel meer dan zomaar een bijzettafel.

Verner Panton - Dodecahedron

Mia Hamborg - Shuffle tafel

 

&Tradition kopen

&Tradition is een bekend Scandinavisch design merk en is dus ook goed verkrijgbaar in Nederland. De Shuffle tafel kun je bijvoorbeeld kopen via fonQ.nl en dat geld ook voor veel stoelen en lampen. Groter meubels kun je niet via fonQ.nl kopen daarvoor kan je het best kijken op Flinders.nl. Natuurlijk kun je ook bij buitenlandse webshops kijken zoals de Finish Design Shop, die verzenden zulke producten vaak ook nog eens gratis binnen Europa.

Meer inspiratie

Lees alle berichten over &Tradition op deze website.

Of volg &Tradition op: Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

 

Tonen
Niet tonen