Sika design

Sika design schommelstoelSika design is een Deens bedrijf dat al sinds de jaren 50 Deense design meubels maakt. Sika design gebruikt vaak Rotan voor de meubels die ze maken, dit maakt de meubels van Sika duurzaam. Het overgrote deel van de collectie bestaat uit lijnen van tuinmeubels. Sika Affäire tuinmeubels hebben een eigentijdse uitstraling, de Georgia-garden tuinmeubels hebben een warm en landelijk gevoel en de Avantgarde tuinmeubels hebben en strak en modern

Affäire tuinmeubels

Sika Affäire tuinmeubels hebben een eigentijdse uitstraling en een bijna Frans gevoel. Alle meubels uit deze collectie zijn gemaakt van duurzaam rotan. Dat je ook duidelijk terug ziet in de meubels zoals je kan zien op de foto’s hieronder.

Sika design tuinmeubels

Sika design tuinmeubels

Georgia-garden tuinmeubels

De naam verraad het al deze tuinmeubels hebben een Britse en landelijke uitstraling. De onderdelen van de Sika Georgia-garden zijn met meer detail afgewerkt dan die van de Affäire collectie.

Sika Georgia-garden tuinmeubels

Sika Georgia-garden tuinmeubels

Avantgarde lounge meubels

De Avantgarde collectie is de definitie tuinmeubels voorbij. Met de strakke en moderne uitstralingen en comfortabele kussens kan je hier echt spreken van lounge meubels voor buiten van Sika design.

Sika Avantgarde tuinmeubels

Sika Avantgarde tuinmeubels

Originals Rotan meubels

Sika design maakt niet alleen meubels voor buiten, maar ook meubels voor binnen. Deze meubels voor binnen zijn ondergebracht in de Originals serie van Sika design en zijn ook allemaal gemaakt van Rotan.

Sika design Originals

Siak design Originals

Sika design meubels kopen

De meubels van Sika design zijn te koop via de officiële dealers in Nederland zitten die onder andere in Den Bosch, Uddel, Leiden en Horst. Als je je wilt laten inspireren dan moet je echt naar de Fonteyn outdoor living mall in Uddel. Dat is 35.000 meter met tuinmeubels, waaronder die van Sika design en nog veel meer inspiratie voor buiten leven. Fonteyn heeft ook een webwinkel. Ook net over de grens zijn een aantal winkels die meubels van Sika design verkopen. Voor het complete overzicht kan je de kaart met dealers op hun website raadplegen.

Meer inspiratie

Voor meer inspiratie kun je berichten over Sika design op dit blog lezen of volg Sika design op: Pinterest en Facebook.

Tonen
Niet tonen