Normann Copenhagen vazen

Normann Copenhagen vazen swingNormann Copenhagen is een Deens designmerk dat meubels, lampen en accessoires maakt. De accessoires hebben een unieke uitstraling. Dit geldt voor de vazen, de kussens en de kandelaars. De Normann Copenhagen vazen hebben een gevarieerd assortiment. De ‘Swing’ vazen hebben een speelse uitstraling, terwijl de ‘Agnes’ vazen een meer klassieke uitstraling hebben. De ‘Nyhavn’ vazen misstaan op hun beurt niet in een landelijk interieur. Laat je inspireren en vindt uit welke Normann Copenhagen vaas bij jou past.

Normann Copenhagen Swing

‘Swing’ is een van de meest uitgesproken Normann Copenhagen vazen. Deze mooie vaas is te koop in veel verschillenden te koop en in drie verschillende formaten. Zo kun je zelf eindeloos combineren om het juiste effect te creëren.
Normann Copenhagen SwingNormann Copenhagen Swing

Normann Copenhagen Agnes

De ‘Agnes’ vazen zijn een typisch voorbeeld van Scandinavisch design. Door hun strakke vorm en het gebruik van de kleuren zwart en wit passen deze vazen goed in een Scandinavisch interieur. Agnes vazen zijn verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende afmetingen.
Normann Copenhagen Agnes vaasNormann Copenhagen Agnes vaas

Normann Copenhagen Nyhavn

‘Nyhaven’ vazen zijn kleine en knusse vazen. Ze zijn mooi door hun simpele ontwerp. Ook de Nyhavn vaas kun je kopen in verschillende kleuren en formaten. Met deze vazen maak je wat van dat lege hoekje of bijzettafeltje, zonder dat de vazen alle aandacht trekken.
Normann Copenhagen Nyhavn vaasNormann Copenhagen Nyhavn vaas

Normann Copenhagen vazen kopen

Wil je de vazen van Normann Copenhagen eerst zien voordat je ze koopt? Dan kun je terecht bij De Bijenkorf. Online worden de vazen ook verkocht. Onder andere de webwinkels van VTwonen, FonQ en ScandinavianDesignCenter hebben ze in het assortiment. Op dit blog vind je een overzicht van heel veel Normann Copenhagen vazen.

Meer inspiratie

Op zoek naar een andere soort vaas? Lees dan de andere berichten over vazen op dit blog. Of zoek je meer inspiratie over het merk Normann Copenhagen? Dan is het een goed idee om dit Deense designmerk te volgen op Instagram, Facebook, TwitterYouTubeFlickr en Pinterest.

Tonen
Niet tonen