Normann Copenhagen kussens

Normann Copenhagen kussensNormann Copenhagen is een Deens design merk dat naast meubels ook veel leuke design accessoires maakt. Een belangrijk onderdeel van de Normann Copenhagen woonaccessoires is het textiel Met name de Normann Copenhagen kussens mogen er zijn. In totaal zijn er drie verschillende lijnen sierkussens namelijk: Normann Copenhagen Angle, Brick en Edge,. Iedere lijn kussens is in verschillende kleuren te koop. De kleuren zijn op elkaar afgestemd dus kan je de verschillende soorten Normann Copenhagen kussens makkelijk combineren.

Normann Copenhagen kussens Angle

Angle kussens zijn verdeeld in drie vlakken met kleuren die goed bij elkaar passen. Voor de Angle kussen zijn fellere kleuren gebruik dan voor de Brick kussens. Daarom zijn deze kussen een meer krachtig accent in je interieur. Jan Gustav Sørensen ontwierp de Angle kussen voor Normann Copenhagen.
Normann-Copenhagen-kussens-Angle-kussens
Normann Copenhagen kussens - Angle kussens

Normann Copenhagen kussens Edge

Edge kussens hebben minder uitgesproken kleuren dan de Angle en Brick kussens. Maar ze zijn zeker niet saai. Het ontwerp voor deze kussen zijn ook afkomstig van Deense designer Jan Gustav Sørensen.
Normann Copenhagen kussens - Edge kussens 1

Normann Copenhagen kussens Brick

Brick kussen zijn te koop in 10 verschillende kleurencombinaties. De kussen zijn ontworpen door Britt Bonnesen die zicht voor deze kussen heeft laten inspireren door de modewereld. De Brick kussens zijn de meest populaire kussen van Normann Copenhagen.
Normann Copenhagen kussens - Brick kussens
Normann Copenhage kussens - Brick kussens

Norman Copenhagen kussens kopen

De betere woonwarenhuizen of design winkels zullen zeker kussens van Normann Copenhagen verkopen. Ook online zijn de kussens goed te koop. Onder andere Flinders en Fonq verkopen kussens van Norman Copenhagen. Op mijn Blog heb ik ook een overzicht van de Normann Copenhagen kussen die te koop zijn.
Normann Copenhage kussens - Edge kussens

Meer inspiratie

Lees meer berichten over Normann Copenhagen op dit blog. Of bekijk de andere pagina’s over Scandinavische design kussens. Je kunt Normann Copenhagen ook volgen op: Instagram, Facebook, Twitter, Youtube, Flickr en Pinterest.

Tonen
Niet tonen