Normann Copenhagen kandelaars

Normann Copenhagen kandelaarsNormann Copenhagen is een Deens design merk dat veel mooie woonaccessoires maakt. Bekend is het merk vooral van haar vazen en kussens. Normann Copenhagen kandelaars zijn onderverdeeld in verschillende series. De kandelaars in zo’n serie kun je onderling goed combineren. Op deze pagina licht ik drie populaire series kandelaars uit: Folk, Heima en Lumberjack. De Folk kandelaars zijn te koop in verschillende kleuren en kunnen goed gecombineerd worden met andere series. Lumberjack kandelaars springen eruit omdat ze van hout gemaakt zijn, echt heel mooi. Heima kandelaars hebben een strak en modern ontwerp. Deze kandelaar kun je alleen in de kleur zwart kopen.

 Folk kandelaars

Folk kandelaars zijn gemaakt van metaal en te koop in verschillende kleuren, zoals je op de foto’s hieronder ziet. Deze Normann Copenhagen kandelaars zijn goed te combineren met andere Normann Copenhagen producten,  zoals de ‘Nyhaven’ vazen op de eerste foto. Juist deze eigenschap maak de Folk kandelaars veelzijdig en dus erg populair.
Normann Copenhagen Folk kandelaarNormann Copenhagen Folk kandelaar

Heima kandelaars

Strak en volledig volgens de Scandinavische design traditie. Dat is hoe ik de Heima kandelaars zou omschrijven. Zoals je ziet, bestaat de Heima collectie niet alleen uit kandelaars, maar ook uit waxinelichthouders en houders voor stompkazen. Dit alles kun je dan weer gemakkelijk tot een mooi geheel combineren. Alle Heima kandelaars passen goed in een modern interieur.
Normann Copenhagen Heima kandelaarNormann Copenhagen Heima kandelaar

Lumberjack kandelaars

De kandelaar ‘Lumberjack’ van Normann Copenhagen heeft een unieke uitstraling. De houten uitvoering zorgt voor een warme, authentieke uitstraling. Lumberjack kandelaars zijn te koop in drie verschillende afmetingen en veel verschillende kleuren. Heb je een warm en landelijk interieur? Dan is deze serie erg geschikt voor jou.Normann Copenhagen Lumberjack kandelaarNormann Copenhagen Lumberjack kandelaar

Normann Copenhagen kandelaars kopen

Normann Copenhagen kandelaars kun je onder andere kopen bij VTWonen, Mister Design en Flinders. De beste aanbiedingen voor Normann Copenhagen kandelaars heb ik voor je op een rijtje gezet.

Meer inspiratie

Bekijk ook overige berichten over Normann Copenhagen of blogs over kandelaars. Je kunt Normann Copenhagen volgen op Instagram, Facebook, Twitter, Youtube, Flickr en Pinterest.

Tonen
Niet tonen