Nordal kussens

Nordal kussensNordal is een Deens design merk dat Aziatische invloeden combineert met Scandinavisch design. Dat is ook terug te zien in de Nordal kussens, met name de dierenkussens. Ook heeft Nordal kussens die voldoen aan het ‘typische’ Scandinavische design, zoals de kussens gemaakt van lamswol.
De collectie bevat daarnaast ook kussens die veel lijken op de Dot kussens van HAY, zoals het kussen dat je op de foto hiernaast ziet. Er zijn ook mooie woonkussen met een simpele print. Die passen gewoon goed in ieder interieur.

Dierenkussens

Dierenkussens zijn erg populair. Ik heb al eerder een blog over dierenkussens geschreven.  Nordal heeft twee type dierenkussens: de eerste is van tekeningen van dieren, zoals de wolf en het hert hieronder. De andere zijn Nordal kussens met kleurrijke foto’s van papegaaien er op.

Nordal kussens van lamswol

De Nordal woonkussens van lamswol hebben een warme en comfortabele uitstraling. Door het gebruik van lamswol zijn de kussens ook nog eens lekker warm. Net als de lamsvellen van Nordal zijn ook de lamswollen kussens in acht verschillende kleuren te koop.

Andere kussens

Naast dierenkussens en kussens van lamswol heeft Nordal ook mooie woonkussens met leuke en inspirerende prints. Deze collectie sluit altijd goed aan bij de trends van het betreffende seizoen (zomer of winter). Al deze Nordal kussens zijn verkrijgbaar als vierkant en als langwerpig kussen.

Nordal kussens kopen

Nordal kussens koop je onder andere bij woonwarenhuis Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Online zijn de kussens ook goed verkrijgbaar. Onder andere de webwinkel van VTWonen  verkoopt producten van Nordal. Of bekijk een over zicht van de Nordal kussen die te koop zijn.

Meer inspiratie

Lees ook mijn andere blogs over Nordal of bekijk de Scandinavische design kussens van andere woonmerken. Ook kan je Nordal volgen op Instagram en Facebook.

Tonen
Niet tonen