Muuto vaas

Muuto is een typisch allround Fins designmerk: ze maken vrijwel alles. De bijzondere collectie biedt een ruim aanbod aan leuke Scandinavische design accessoires, zoals kussens, kandelaars en vazen. Een Muuto vaas is een mooie aanvulling op je interieur. Houd je van een traditionele vaas, dan is de Muuto Silent vaas of Elevated vaas een aanrader. Zoek je een vaas die er echt uitspringt, dan is de Muuto Balance vaas of Closely Seperated vaas een goede keuze. Hieronder zie je verschillende Muuto vazen.Muuto vaas Silence

Muuto Silent vaas

Deze glazen Muuto vaas heeft een typisch Scandinavisch designgevoel. De strakke vorm en de functionaliteit voeren de boventoon. Zoals je op de foto hieronder kan zien, is deze Muuto vaas in verschillende kleuren te koop en in twee verschillende formaten.
Muuto vaas - SilentMuuto vaas - Silent vaas

Muuto vaas Elevated

De Muuto vaas Elevated is een variant op de Silent vaas. Elevated is te koop in dezelfde kleuren als de Silent vaas en heeft als extraatje een mooie bijpassende bodem. Dit geeft deze vaas een iets meer ‘aangeklede’ uitstraling.
Muuto vaas - Elevated vaas

Muuto Balance vaas

De Muuto Balance vazen hebben iets bijzonders, zoals je op de onderstaande foto kan zien. Ze worden bij elkaar gehouden door een sterke, verborgen magneet. Ze blijven altijd staan, zelfs als je het blad schuin houdt! De Balance vazen vormen een setje met het Balance blad. Deze serie is ontworpen door Hallgeir Homstvedt en mixt verschillende vormen en kleuren tot een modern geheel.
Muuto vaas - Balance vaasMuuto vaas - Balance vaas

Andere Muuto vazen

Nog twee vazen dan, gewoon omdat het kan. De Four vaas, ontworpen door Matti Klenell, is een zeer decoratieve vaas. De buitenkant is cylindervormig, de binnenkant is bolvorming. Er passen verschillende formaten bossen bloemen in. De Closely Seperated is zo bijzonder dat hij zelfs zonder bloemen de aandacht trekt. Als je hem niet gebruikt, zet je hem in de boekenkast en is het net moderne kunst.
Muuto vaas - Four vaasMuuto vaas - Closely Related vaas

Muuto vaas kopen

Muuto vaas - Elevated vaasMuuto producten worden door veel designwinkels in Nederland verkocht, zoals MisterDesign in ‘s-Hertogenbosch. Ook de Bijenkorf verkoopt Muuto producten, maar helaas geen vazen. Online is er een heel ruim aanbod van Muuto producten. Zo verkopen ScandinavianDesignCenter en FonQ Muuto vazen.

Meer inspiratie

Zoek je toch iets anders? Bekijk dan mijn andere pagina’s over designvazen. Wil je meer inspiratie over Muuto opdoen? Volg Muuto dan op Facebook, Instagram en Pinterest.

Tonen
Niet tonen