Menu

Menu lampen - hanglamp DancingMenu is een Scandinavisch design merk met een uitgebreid assortiment aan producten. De producten van Menu passen goed in een Scandinavische woonstijl. De ontwerpen zijn strak, en functionaliteit speelt een belangrijke rol. Dit is onder andere terug te zijn in het ‘Stick’ kastsysteem en het servies ‘New Norm’. Het assortiment van Menu bevat vooral accessoires voor in de keuken en de woonkamer, zoals leuke bakjes om spulletjes in op te bergen. Daarnaast maakt Menu ook meubels en lampen.  Op de foto links zie je de stoel ‘Afternoon’. Daarbij is de rugleuning op een speelse manier aan de stoel gemonteerd. De hanglamp op de foto heet ‘Dancing’.

 

Menu lampen

Het aanbod van design verlichting bestaat uit hanglampen en tafellampen, waarbij het aanbod van hanglampen het grootst is. Vooral de koperkleurig hanglamp ‘GM’ (zie foto hieronder) is een van de populaire lampen. Ook de ‘Concrete’ tafellamp met een betonnen voet mag er zijn.

Menu lampen - hanglamp GMConcrete tafellamp

Menu meubels

Alle meubels van Menu zijn erg functioneel. Dat zie je bijvoorbeeld goed terug in de kast ‘Sticks’, die je hieronder ziet. Met het Sticks systeem bouw je zonder problemen je eigen kast op maat. De design meubels hebben allemaal dezelfde minimalistische uitstraling. Dat zie je terugkomen in de bank ‘Daybed’ en de stoel ‘Afternoon’ op de onderste foto.

Menu meubels -kast StickDaybed bank

Menu accessoires

Zoals ik al zei, staat dit designmerk het meest bekend om haar collectie woonaccessoires. Op de bovenste rij zie je twee doosjes. De eerste heet ´Stone Jar´ en de twee ´Jewelry Box´. Op de onderste rij staan twee kandelaars. Links zie je ´Soft Capital´, rechts de kandelaar ´Tango´. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van leuke en handige woonaccessoires van Menu.

 

Menu servies

Het New Norm servies van Menu bestaat uit een aantal basisonderdelen die je veel verschillende kleuren kunt kopen. Zo stel je zelf een mooi en speels servies samen. He voordeel van het New Norm servies is dat het goed samengaat met andere keukenaccessoires van Menu.
New Norm servies

New Norm servies

Menu kopen

Menu is een van de bekendere Scandinavische design merken, daarom kan je producten van dit design merk vinden bij de bekendere design webwinkels, zoals Fonq en het Scandinavian Design Center.

Meer inspiratie

Op zoek naar meer inspiratie? Lees de blogs over dit woonmerk op deze website of volg Menu op Instagram, Facebook of Pinterest.

Tonen
Niet tonen