Lene Bjerre kussens

Lene bjerre kussensHet aanbod van Lene Bjerre kussens is echt enorm. Dit Deense woonmerk heeft meer dan honderd verschillende designs in het assortiment. Verschillende kleuren, stijlen en texturen zorgen voor een collectie waar voor iedere smaak iets te vinden is. De verschillende kussens zijn verdeeld in series met dezelfde stijl. Deze kussens kun je goed combineren. Ook kussens uit verschillende series zijn onderling goed te combineren. Hieronder zie je de meeste bekende en populaire Lene Bjerre kussens. Bekijk de foto’s en laat je inspireren!

Lene Bjerre kussens Albrielle

De Albrielle kussens hebben een inspirerende print. Ze hebben nog het meeste weg van een schilderij van aquarel. In totaal zijn er vijf verschillende kussens, met een adviesprijs van ongeveer 64 euro per stuk.

Anthea kussens

Anthea kussens zijn effen woonkussens, te koop in een vierkante en rechthoekige uitvoering. Een aantal kussens hebben drie knopen in het midden. Alle kussens uit deze serie passen prima in een strak interieur. De adviesprijs per stuk is 45 euro voor het goedkoopste en 65 euro voor het duurste sierkussen.

Lene Bjerre kussens Freda

De Freda kussens hebben door hun textuur en kleuren een warmere uitstraling dan de Althea kussens en Abrielle kussens. Deze woonkussens passen dan goed in een wat landelijker interieur. Ze hebben een adviesprijs van 73 euro per stuk.

Rikke kussens

De Rikke kussens hebben een warme uitstraling, en passen beter in een modern interieur dan de Freda kussens. Wat je niet ziet op de foto’s hieronder, is dat Rikke kussens tweekleurig zijn. De achterkant is lichter dan de voorkant. De adviesprijs van deze Lene Bjerre kussens is 85 euro.

Rilene kussens

De Rilene kussens hebben een artistieke uitstraling. Ze kunnen goed gecombineerd worden met de kussens uit de Albrielle serie. Deze sierkussens passen goed in een strak Scandinavisch interieur. Een Rilene kussen kost tussen de 45 en 65 euro.

Lene Bjerre kussens kopen

Lene Bjerre kussens kan je onder andere kopen bij VTWonen. De beste aanbiedingen vind je in dit handige overzicht van Lene Bjerre kussens.

Meer inspiratie

Lees mijn andere berichten over Lene Bjerre of sierkussens of volg Lene Bjerre op Facebook, Instagram en Pinterest.

Tonen
Niet tonen