Klippan kussens

Klippan kussens

Klippan kussens zorgen voor stijlvolle aankleding van je huis. Alle woonkussens zijn gemaakt van de beste natuurlijke materialen, zoals ecologisch katoen en zogenaamde ‘ecowol’. Je zou dus kunnen zeggen dat Klippan een woonmerk is voor iedereen die bewust bezig is met biologisch leven en duurzaamheid. De collectie van Klippan kussens is grofweg te verdelen in drie delen: dierenkussens, kussens uit de ‘Samba’ serie en overige kussens, waaronder kussens met prints en figuren. Naast kussens verkoopt Klippan ook ander textiel, zoals plaids, dekens en keukenschorten.

Dierenkussens van Klippan

De Klippan dierenkussens hebben exotische namen als ‘Cherry Rain Down’, ‘Shore Birds’, ‘Butterfly’, en ‘Sherwood’. En ze zien er al net zo exotisch uit als ze klinken, want ze hebben afbeeldingen van planten en dieren en komen in een bont palet van vrolijke kleuren. De Klippan dierenkussens kun je goed combineren met een Klippan plaid, aangezien de kleuren die het merk gebruikt in haar kussen en plaids goed overeenkomen. Een voorbeeld: het Sherwood kussen (3e kussen rechtsboven) gaat goed samen met het groene ‘Stella’ plaid (niet op de foto).

Klippan dierenkussens

Samba kussens

Samba kussens zijn verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, grijs, loodgrijs, geel, roze en mintgroen (niet allemaal op de foto). De kussens hebben een ingeweven motief. Ze zijn geintroduceerd in de lentecollectie van 2015, maar ook nu nog goed verkrijgbaar. Ze zijn gemaakt van een combinatie van wol en linnen.

Meer Klippan kussens

De rest van de Klippan kussencollectie is een verzameling van sierkussen in diverse kleuren en afmetingen. Nergens wordt het echt spannend, maar dat is ook niet het doel van Klippan. Ben je op zoek naar een degelijk woonkussen, dat goed past bij je andere kussens? Dan zit je bij Klippan gewoon goed. Op de eerste foto zie je het kussen ‘Yin and Yang’, op de tweede foto staat het kussen ‘Lapp’.

Klippan kussens Klippan kussens

Klippan kussens kopen

Het aanbod Klippan kussens is het grootst bij de betere woonwinkel, vooral degenen die zich gespecialiseerd hebben in textiel. Hier vind je een lijst met verkooppunten. Online verkoopt een aantal kleine webwinkels het merk, maar dan gaat het vaak maar een paar items uit de collectie.

Meer inspiratie

Wil je meer kussens van woonmerken zien? Bekijk dan mijn andere pagina’s met mooie woonkussens van bekende merken. Wil je meer zien van Klippan? Bekijk de nieuwe catalogus of volg het merk op Facebook en Twitter.

Tonen
Niet tonen