House Doctor kussens

House Doctor kussensHouse Doctor is een bekend Deens design merk dat mooie woonaccessoires maakt om je interieur mee te finetunen. Dat kan bijvoorbeeld met House Doctor kussens. Nu verkoopt dit merk alleen kussenhoezen. Zelf moet je dus nog een binnenkussen kopen. House Doctor verkoopt meer dan 50 verschillende woonkussens. Omdat ze geen onderscheid maken tussen hun kussens, heb ik hieronder een onderscheid gemaakt tussen kussens met en zonder print. Helemaal onderaan deze pagina zie je een aantal kussens met tekst. Let op: dit is maar een beperkt overzicht van het hele assortiment House Doctor kussens, want hun assortiment is simpelweg te groot om hier te laten zien.

Kussens zonder print

De effen House Doctor kussens zijn in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit 3 verschillende formaten: 50×50 cm, 60×60 cm en 30×50 cm. De gestreepte kussens zijn in dezelfde kleuren en formaten te koop.

Kussens met print

Ben je op zoek naar meer uitgesproken kussens? Dan zijn de House Doctor kussens met prints iets voor jou. Deze kussens hebben een leuke print en zijn te koop in de formaten 50×50 cm en 30×50 cm. Het aanbod kussens met prints is bij House Doctor niet heel groot. Dat geldt ook voor de kussen met tekst. Die zie je op de tweede foto hieronder.

House Doctor kussens kopen

House Doctor kussens zijn helaas niet overal volop te koop (zoals de Bloomingville kussens of de kussens van HAY). Dat komt omdat House Doctor als Scandinavisch designmerk in Nederland nog niet zo bekend is. Toch heb ik de kussenhoezen wel gezien bij verschillende design winkels. Online is het aanbod House Doctor kussens groter. Wil je weten wat er te koop is en voor welke prijs? We hebben een pagina met de House Doctor kussens die te koop zijn.

Meer inspiratie

Bekijk ook de andere berichten over House Doctor op dit blog of laat je inspireren door andere Scandinavische design kussens. Natuurlijk kan je House Doctor ook volgen op Facebook en Instagram.

Tonen
Niet tonen