HAY kussens

HAY kussens - Puzzle kussensHAY is een relatief jong design merk uit Denemarken, dat in 2002 gestart is. Dit Deense label richt zich op het ontwerpen van producten die vooral functioneel, robuust en innovatief zijn. HAY maakt meubels, maar heeft ook leuke accessoires voor een Scandinavisch interieur in het assortiment, zoals kussens. HAY kussens zijn globaal onder te verdelen in drie series: HAY Dot, de kussens uit de ‘Wrong for HAY’ collectie en ‘Puzzle’ kussens van HAY.

HAY Dot series

De HAY Dot kussens zijn onderdeel van de Dot serie van HAY. Deze kussen zijn heel typerend uitgevoerd in één kleur met knopen in een contrasterende kleur. De kussens zijn verkrijgbaar in een rechthoekige en een vierkante vorm. Deze kussens passen goed in een strak Scandinavisch interieur. In de webwinkel van vtwonen vind je alle HAY Dot kussens, al vanaf 79 euro. HAY kussens - Dotted kussensHAY kussen - Dotted kussensHAY kussens - Dotted kussens

Wrong for Hay

Wrong for HAY is een samenwerking tussen het Deense HAY en de Britse designer Sebastian Wrong. Het design label opereert vanuit Londen. De prints voor de Wrong for HAY kussens zijn veel kleurrijker dan de reguliere kussens van HAY. Deze kussens zijn echte eyecatchers en passen goed in een interieur met meer kleur. Wrong for HAY kussens koop je onder andere bij webwinkel Flinders.
HAY kussens - Wrong for HAYHAY kussen - Wrong for HAY

HAY Puzzle kussens

De Puzzle kussens van HAY zijn een mooi voorbeeld van functioneel, robuust en innovatief Scandinavisch design. Het strakke ontwerp van de Puzzle kussens zorgen ervoor dat ze goed passen in vrijwel ieder Scandinavisch interieur, het geheel mooi aanvullen en naar een hoger niveau tillen.
HAY kussens - Puzzled kussensHAY kussens - Puzzled kussens

HAY kussens zijn goed verkrijgbaar in Nederland; er zijn verschillende webwinkels die deze kussens verkopen, zoals VTwonen en fonQ. De goedkoopste kussens van HAY kosten ongeveer 40 euro en dat loopt op tot ongeveer 150 euro. Dus tune je interieur met de kussens van HAY!

Meer inspiratie

Lees meer berichten over HAY of lees meer over kussens op dit blog. Je kunt HAY ook volgen via Facebook, Pinterest en Instagram.

Tonen
Niet tonen