GreenGate

GreenGateGreenGate is een Deens lifestyle merk dat zich richt op lekker leven. Dit label maakt onder andere bijzondere serviezen en leuke accessoires voor in de woonkamer en keuken. GreenGate staat bekend om het gebruik van kleurrijke en vrolijke designs. Terugkerende thema’s zijn bloemen en de polka dot.
Ieder jaar presenteert GreenGate een herfst-/wintercollectie en een lente-/zomercollectie. De collecties bestaan uit vaste producten, aangevuld met nieuwe items. Voor de zomercollectie zijn rood, groen en blauw veel terugkomende kleuren. In de wintercollectie voeren vaak de kleuren grijs en zwart de boventoon.

 

GreenGate servies

GreenGate serviezen zijn er in veel verschillende kleuren en opdrukken. Het voordeel hiervan is dat je naar eigen smaak een servies kan samenstellen. Simpelweg mixen en matchen van de verschillende designs en kleuren. De belangrijkste serviesonderdelen zijn de borden in verschillende maten, mokken, kopjes en schaaltjes. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke onderdelen om je servies mee aan te vullen, zoals suikerpotjes.

GreenGate borden

GreenGate in de keuken

Naast servies verkoopt GreenGate veel leuke accessoires voor in de keuken: bijvoorbeeld een kaneelbus om je cappuccino te voorzien van een lekker laagje kaneel. Of eierdopjes (leuk voor Pasen!). En wat te denken van een snijplank? Andere keukenproduct zijn keukenschorten, voorraadbussen en een notitieboekje om je recepten in op te schrijven.

GreenGate keuken

GreenGate servies bloemen

GreenGate accessoires

GreenGate heeft leuke sierkussens, waarmee je Scandinavische interieur meteen een boost geeft. Ander leuk textiel: een mooie theemuts en servetten, en in de winter een plaid voor op bed of op de bank, om lekker onder weg te kruipen.

roze sierkussens

GreenGate kopen

GreenGate is jarenlang niet goed verkrijgbaar geweest in Nederland, maar die tijd is gelukkig veranderd. Er zijn inmiddels meerdere webwinkels die de producten van dit Deense lifestylemerk verkopen. Webwinkels met een gevarieerd aanbod zijn Billie Design en Dames van de Thee.

Meer inspiratie:

Lees de blogs over GreenGate op deze website of volg dit merk op Facebook, Pinterest en Instagram.

Tonen
Niet tonen