Ferm Living vaas

Ferm Living vaas - Collect

Ferm Living is een leuk Scandinavisch design merk dat veel mooi woon accessoires maakt, waaronder kussenskandelaars en vazen. Wat brengt nu meer het gevoel van lente in huis dan een mooie Scandinavische design vaas met mooie bloemen daarin? Hieronder staan de drie bekendste vazen van Ferm Living. De zeszijdige Hexagoon vaas, de veelvormige Geometry vaas en natuurlijk de Collect vaas die niet een maar vier vazen is.  Laat je inspireren door iedere Ferm Living vaas.

Hexagon vaas

De Hexagon vaas is een zeshoekig Ferm Living vaas die in veel verschillende kleuren en formaten te koop is. Er zijn ook bijpassende Hexagon bloempotten van Ferm Living. E zoals je op de onderste foto kan zien, kan je de Hexagoon vaas op andere manieren gebruiken.

Ferm Living vaas - Hexagon

Ferm Living vaas - Hexagon

 

Geometry vaas

Deze Ferm Living vazen vormen een bonte collectie aan vormen, waardoor je met combineren al snel een leuk en speels effect krijg. Als je goed naar de eerste foto hieronder kijkt zie je dat verschillende vormen in de verschillende ontwerpen terug komen. Omdat het bij deze vaas om de vorm draait is deze in maar twee verschilde kleuren te koop.

Ferm Living vaas - Geometry

Ferm Living vaas - Geometry

Ferm living Collect vaas

De Collect vaas is niet een vaas maar vier vazen, die je op verschillende manieren kan combineren. Dus als je van verandering houd en iedere keer weer opzoek bent naar iets nieuws dan past deze vaas helemaal bij jouw.

Ferm Living vaas - collect vaas

Ferm Living vaas - Collect

Ferm Living vaas kopen

Een Ferm Living vaas kan je onder meer kopen bij de Bijenkorf, die hebben een heel uitgebreid assortiment aan Ferm Living producten. Online is het de design winkel ScandinavianDesignCenter het beste start punt als je opzoek bent naar een mooie Ferm Living vaas.

Meer inspiratie

Bekijk ook de andere berichten over design vazen op dit blog of laat je inspireren door andere pagina’s over Ferm Living. Het is natuurlijk altijd een goed idee om dit Scandinavische design merk te volgen op: Facebook, Twitter, Pinterst en Instagram.

 

Tonen
Niet tonen