Ferm Living kussens

Ferm Living kussensDe grafische look van Ferm Living is goed terug te zien in hun woonkussens. Vooral de dierenkussens en kinderkussens van dit Deense merk zijn erg populair in Nederland. De kinderkussens hebben een mooie print en zijn te koop in de leukste vormen, zoals een gitaar en een slang. Ook de reguliere Ferm Living kussens mogen er zijn: deze woonkussens hebben prints, die je ook terug ziet komen op andere producten van Ferm Living. Dit Deense label verkoopt nog veel meer woonspullen met een grafische touch. In Nederland is Ferm Living een van de populairste Scandinavisch designmerken.

Dierenkussens

In mijn eerdere blog over dierenkussens heb ik je deze kussens van Ferm Living ook al laten zien. Ze zijn dan ook te leuk voor woorden! De gestileerde dieren op de kussens hebben een geheel eigen persoonlijkheid en staan vooral leuk in een speels interieur.
Ferm Living kussens - dierenkussensFerm Living kussens - dierenkussens

Kinderkussens

Ferm Living kinderkussens hebben allemaal een speciale vorm, die aansluit bij de print die er op staat. Zo wordt het kussen veel meer dan een simpel kussen. Hieronder zie je verschillende voorbeelden, waaronder een gitaar, een slang en een octopus. Het gitaar kussen kost ongeveer 50 euro en het kussen met de slang ongeveer 100 euro.
Ferm Living kussens - kinder kussens gitaarFerm Living kussens - kinder kussens dierenFerm Living kussens - kinder kussens slang

Meer Ferm Living kussens

Ben je op zoek naar een kussen dat er iets minder uitspringt, maar nog steeds past bij je Scandinavische interieur? Neem dan een kijkje bij de reguliere kussens van Ferm Living. Dit zijn kussens met prints die je in het hele Ferm Living assortiment terug ziet komen. Eigenlijk gewoon mooie kussens, die in veel interieurs goed zouden staan.
Ferm Living kussensFerm Living kussensFerm Living kussens

Waar te koop?

De gemiddelde prijs van een Ferm Living kussen is ongeveer 50 euro. Duurdere kussens kosten ongeveer 100 euro. Je kunt de kussens van Ferm Living onder meer kopen bij de webwinkel van de Bijenkorf en bij het Scandinavian Design Center.

Meer inspiratie

Meer lezen en zien van Ferm Living? Lees meer blogs over dit design merk. Of volg Ferm Living op Facebook, Twitter, Pinterst en Instagram.

Tonen
Niet tonen