Eva Solo voor buiten

Eva Solo voor buitenEva Solo heeft verschillende producten voor buiten, die echt speciaal zijn op het gebied van vorm en functionaliteit. Zo neem je de tafelbarbecue van Eva Solo zo mee naar een feestje of picknick. Ook de buitenverlichting van Eva Solo mag er zijn. En dat geldt voor zowel de elektrische verlichting, die werkt op zonne-energie, als de traditionele windlichten. En dan zijn er nog de stijlvolle birdfeeders. Deze prachtig vormgegeven vogelvoeders zijn echt een sieraad voor je tuin of balkon. Hiermee biedt je merels, kleine vogels beschutting én eten.

Eva Solo barbecue

Ben je een fan van buiten eten en barbecueën? Eva Solo heeft twee verschillende barbecues in het assortiment. De kleine tafelbarbecue op de onderste foto is verkrijgbaar in wit en zwart. De wat grotere houtbarbecue (eerste foto) is te koop in een uitvoering van mat staal of glanzend staal.
Eva Solo barbecuesEva Solo barbecues

Eva Solo voor buiten verlichting

De Eva Solo verlichting voor buiten kan je splitsen in twee soorten: werkend op vuur of werkend op zonne-energie. De eerste groep bestaat uit windlichten, vuurkorven en kaarsenhouders, die zorgen voor een warm licht. De tweede groep is de elektrische Eva Solo verlichting voor buiten. Deze lampen werken op zonne-energie. Overdag laden ze op en ’s avonds zorgen ze voor sfeervolle verlichting tijdens die lange, zoele zomeravonden.
Eva Solo vwindlichtenEva Solo tuinverlichtingEva Solo windlichten

Eva Solo birdfeeder

De Birdfeeders of vogelvoeders van Eva Solo zijn een typisch voorbeeld van Scandinavisch design. Een mooi, strak ontwerp en een duidelijke functionaliteit. De vormen van de vogelvoerders zorgen er niet alleen voor dat ze er mooi uitzien, maar ook dat grotere vogels (denk aan meeuwen en duiven) geen gebruik kunnen maken van de feeder.
Eva Solo birdfeedersEva Solo birdfeeder

Eva Solo kopen

Omdat Eva Solo in Nederland een van de populairste designmerken is, zijn de producten van dit Deense merk goed verkrijgbaar. Bekende webwinkels die Eva Solo producten verkopen zijn ScandinavianDesignCenter en VTwonen. Weten wat er allemaal te koop is? Bekijk hier een lijst met Eva Solo voor buiten producten.

Meer inspiratie

Eva Solo maakt nog veel meer mooie producten. Wat te denken van een theepot of koffiezetter? Bekijk dus ook andere pagina’s over Eva Solo op dit blog of volg Eva Solo op Facebook, Pinterest, Youtube of Instagram.

Tonen
Niet tonen