Eva Solo koffie en thee

Eva Solo theepotEva Solo heeft een uitgebreid assortiment met producten waarmee je een lekker kopje koffie of thee kunt zetten. Zo zijn er de bekende Eva Solo koffiemaker en Eva Solo theemaker, met het gekleurde neopreen jasje. Daarnaast bestaat het assortiment uit onder meer een mooie cafetière en de populaire Eva Solo theepot. Het opvallende aan al deze producten is het simpele, stijlvolle en functionele ontwerp. Met Eva Solo voeg je een beetje Deens design toe aan je keuken!

Eva Solo theepot

Eva Solo heeft verschillende producten om thee mee te zetten. Bij allemaal gebruik je losse thee, waardoor je veel meer keuze hebt aan smaken. Verreweg het populairste product is de Eva Solo theepot, met een jasje van neopreen en een leuke print. Deze Eva Solo theepot zie je op de eerste foto hieronder. Op de tweede foto zie je de klassieke theemaker van Eva Solo en op de derde foto staat het Eva Solo thee-ei. Handig voor als je een keer alleen een mok thee voor jezelf wilt zetten!
Eva Solo theepot
Eva Solo theepotEva Solo thee ei

Hoe werkt de Eva Solo theemaker?

Eva Solo heeft een handige video gemaakt, waarin je kunt zien hoe je thee zet met hun theemaker.

Eva Solo koffie

Ook koffie kan je gemakkelijk zetten met Eva Solo. Hun koffiemaker, genaamd Café Solo, is een van de bekendste producten. Het jasje van neopreen is te koop in veel verschillende kleuren. De koffiemaker van dit Deense designmerk kun je kopen in drie verschillende afmetingen. De kleinste is 0,7 liter en de grootste 1,3 liter. Daarnaast is er nog een cafetière waarmee je koffie voor één persoon kan zetten.
Eva Solo koffiekarafEva Solo cafetiere

Eva Solo theepot kopen

Eva Solo producten kun je in veel winkels kopen, onder andere bij de Scandinavisch design expert ScandinavianDesignCenter en de online webwinkel van VTWonen. Ook De Bijenkorf verkoopt Eva Solo producten. Bekijk meer winkels die Eva Solo verkopen.Eva Solo theepot

Meer inspiratie

Wil je meer lezen over dit mooie Deense designmerk? Bekijk ook de andere blogs over Eva Solo of volg Eva Solo op Facebook, Pinterest, Youtube en Instagram.

Tonen
Niet tonen