Eva Solo

Eva Solo vaasEva Solo is een van mijn favoriete Scandinavische designmerken. Dit Deense merk maakt mooie producten, die in het dagelijks gebruik ook nog een heel handig zijn. Zoals de koffiekaraf en theekaraf voor in de keuken. Daarmee zet je heerlijke koffie en thee. Naast keukenspullen maakt Eva Solo ook leuke design producten voor de badkamer en voor buiten. Een paar mooie voorbeelden hiervan zijn barbecue en de Eva Solo Bird Feeder. Allebei zijn ze niet alleen functioneel, maar ook mooi om te zien.

Accessoires voor de keuken

Eva Solo heeft een mooie serie karaffen, die allemaal een neopreen jasje hebben. Zo blijft de inhoud lekker koud of juist warm. Op de eerste foto hieronder zie je de koffiekaraf. De neopreen jas is in verschillende kleuren te koop (ook los). Naast de koffiekaraf heeft het Deense designmerk ook een karaf voor thee en een karaf voor koude dranken. Dankzij de antidrupdop knoei je met deze karaffen nooit meer. Er zijn nog veel meer mooie producten voor in de keuken, zoals een dienblad (middelste foto), een waterkoker en diverse soorten pannen (zie onderste foto). Deze hebben een slim ontworpen deksel, die het afgieten heel makkelijk maakt.
Eva Solo koffiemakerEva Solo keuken accessoiresEva Solo pannen

Eva Solo outdoor

Eva Solo heeft alles in huis voor een zomeravond buiten met vrienden doorbrengen. Het merk verkoopt vuurkorven en windlichten voor de juiste sfeer. Of wat denk je van een tafelbarbecue, waarmee je lekker met z’n allen aan tafel kan zitten en eten? Met de karaffen houd je de drankjes ijskoud. Op de onderste foto zie je een heel ander product van Eva Solo voor buiten: birdfeeders. Deze birdfeeders, ofwel vogelvoeders, zijn door hun vorm alleen geschikt voor kleine vogels. Door hun design zijn ze ook zonder vogels in de buurt een echte blikvanger in je tuin.
Eva Solo LantaarnsEva Solo barbecueEva Solo Bird feeder
Meer Eva Solo voor buiten bekijken

Meer accessoires

Hieronder zie je nog meer mooie accessoires van Eva Solo. Op de eerste foto staat een speciale orchidee bloempot. Door zijn ontwerp voorkom je dat de orchidee te veel water krijgt (kunnen ze niet tegen). De foto daaronder laat het ‘Smiley schaaltje’ zien. Door zijn handige ontwerp kun je het schaaltje op twee manieren gebruiken. Op de onderste foto zie je de kruidenpotjes, handig voor in de keuken of op het balkon, want: altijd verse kruiden bij de hand!
Eva Solo Orchidee potEva Solo SmileyEva Solo kruiden pot

Meer inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor producten van dit mooie Deense designmerk? Bekijk dan de berichten over Eva Solo op dit blog of volg dit het merk op Facebook, Pinterest, Youtube en Instagram.

Tonen
Niet tonen