Cane-line

Cane-line lounge meubelsCane-line is een Deens design merk dat vooral bekend is om de Scandinavische tuinmeubels die het maakt. Ook mooie meubels voor binnen zijn onderdeel van de collectie, zoals de bekende ‘Nested’-serie. De buitenmeubels Van Cane-line zijn onder te verdelen in loungemeubels en gewone tuinmeubels. Ook zijn er leuke outdooraccessoires te koop, zoals kussens, plaids en bijzettafels. Daarmee kan je je collectie tuinmeubels aanvullen.

Cane-line lounge meubels

De lounge meubels van Cane-line zien er zonder uitzondering strak en modern uit. De ontwerpen blijven trouw aan de basisprincipes van Scandinavisch design: functionaliteit staat centraal, maar dat doet geen afbreuk aan het design. De tuinmeubels van Cane-line zijn voornamelijk zwart en wit. Er zijn loungemeubels verkrijgbaar in meer natuurlijke kleuren, zoals de eerste foto hieronder laat zien.
Cane-Line lounge meubelsScandinavische tuinmeubels

Cane-line tuinmeubels

Naast lounge meubels maakt Cane-line ook tuinmeubels met een klassieke uitstraling. Denk daarbij aan een tuintafel met tuinstoelen. Alle tuinmeubels hebben wel hetzelfde Cane-line gevoel dat de loungemeubels ook hebben. Er zijn tuinmeubels gemaakt van riet en tuinmeubels gemaakt van andere materialen, zoals roestvrij staal of plastic rotan.

Cane-line tuinmeubelsScandinavische tuinmeubels

Mix & match

Cane-line is een van de weinige Scandinavische design merken met een eigen Youtube. Daarop vind je vele inspiratievoorbeelden voor je tuin of balkon. Mijn favoriet is een filmpje over het mixen & matchen van verschillende lounge en tuinmeubels. Dat zie je hieronder!

Cane-line outdoor accessoires

In een eerder blog schrijf ik over leuke accessoires die (ook) geschikt zijn voor het gebruik op een balkon. De bijzettafel hieronder (die óók een dienblad is, hoe handig is dat?!), is daar een goed voorbeeld van. Ook vloerkleden voor buiten zijn een speciaal product van Cane-line. Daarmee creëer je helemaal een gezellige sfeer in je tuin, bij het zwembad of op je balkon.

Cane-line Outdoor AccessoiresScandinavische outdoor accessoires

Cane-line buitenmeubels kopen

De tuinmeubels van Cane-line zijn bij verschillende winkels in Nederland te koop, waaronder J&B uit Rijsbergen (vlakbij Breda). Zij hebben ook een webwinkel waar je tuinmeubels van veel merken kan kopen. Online zijn er meer winkels waar terecht kunt. Bijvoorbeeld bij webwinkels uit Groot-Brittannië, want daar zijn deze meubels zeer populair. De Finnish Design Shop verkoopt ook producten van Cane-line, maar dit zijn voornamelijk accessoires en niet de tuinmeubels.

Meer inspiratie

Lees de andere berichten over Cane-line op dit blog of volg dit Deense designlabel op Facebook, Twitter, Pinterest en Youtube.

Tonen
Niet tonen