By Nord kussens

By Nord kussenDe prachtige By Nord kussens hebben allemaal een link met de ruige Scandinavische natuur. Dit zie je vooral terug in de dierenkussen en de kussens met een print. Bij de kussens met een basic uitstraling heb je iets meer fantasie nodig. Maar who cares? Want deze woonkussens zijn allemaal een feestje voor je woonkamer. Ze zijn gemaakt van organische materialen en worden zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd. Met de ecologische voetafdruk zit het dus ook wel goed. Dan rest volgens mij alleen nog maar de vraag: hoeveel natuur wil je in je huis hebben?

Basic kussens

De basic woonkussens van By Nord hebben een rustige uitstraling. In tegenstelling tot de dierenkussens trekken ze niet alle aandacht naar zich toe. Dit maakt ze heel erg geschikt om een zithoek gezellig aan te kleden. Het roze kussen kun je goed gebruiken om een hoekje van de bank uit te lichten en meer diepte te geven. Door hun subtiele ontwerp kun je alle kussens goed combineren met sierkussens van andere woonmerken.

By Nord kussens - Basic kussen

Dierenkussens van By Nord

Van glimlachende zeehonden tot IJslandse paarden en van elegante reeën tot imposante walrussen: de collectie By Nord dierenkussens is werkelijk oogverblindend! Het liefste zou ik ze allemaal kopen en zo mijn eigen dierentuin maken. Helaas laat mijn portemonnee dat niet toe. Voor mij blijft het dus bij wegdromen met de foto’s van deze prachtige sierkussens.

Met deze kussens zorg je voor een echte blikvanger in je interieur. Tip: combineer meerdere kussens met elkaar voor extra effect. Er zijn ook dierenkussens met babydieren, deze zijn zeer geschikt voor de kinderkamer, zoals je op de onderste foto kunt zien. Alle dierenkussens zijn gemaakt van 100% katoen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Sommige sierkussens zijn vierkant, andere langwerpig.

By Nord dierenkussens

Kussens met een print

Wil je graag een link met de natuur, maar gaan de dierenkussen van By Nord je net wat te ver? Kijk dan eens naar de collectie By Nord kussens met een print. De ontwerpers hebben de bijzondere Scandinavische natuur perfect te vangen in hun ontwerpen. Hierdoor hebben de kussens met een print een rustige, stijlvolle en tikkeltje mysterieuze uitstraling. De grijze kleur kun je combineren met andere aardse kleuren, zoals blauw, beige en gedekt oranje. Dit is met recht design waar je wat langer naar blijft kijken!

Nordall kussens

By Nord kussens kopen

By Nord kussens zijn online verkrijgbaar bij woonwarenhuis FonQ. Ook worden de kussens verkocht bij de betere woonwinkels in de grote steden.

Meer inspiratie

Ben je er nog niet helemaal uit of By Nord je merk is? Doe dan inspiratie op met mijn andere berichten over kussens. Wil je meer zien van By Nord? Je kunt dit woonmerk volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

Tonen
Niet tonen