Bolia

Bolia meubelsHet Deense design merk Bolia is in Nederland vooral bekend van de meubels. Maar Bolia maakt nog veel meer producten, zoals leuke woonaccessoires. Bolia meubels worden pas gemaakt nadat je ze besteld hebt. Vervolgens worden de meubels in Denemarken in elkaar gezet en verscheept door heel Europa. Hierdoor weet je zeker dat het product speciaal voor jou gemaakt is, en niet al een jaar ergens in een magazijn heeft staan te verstoffen.

Bolia meubels

Bolia meubels worden met de hand gemaakt in Denemarken. Daardoor is de levertijd gemiddeld 5 tot 8 weken. Maar dan heb je wel een handgemaakt design product van eerlijke materialen.
Doordat het label met veel verschillende Scandinavische designers samenwerkt, is het aanbod van meubels zeer uitgebreid. Zo uitgebreid, dat ik de mooiste foto’s van Bolia meubels bij elkaar heb gezocht en hieronder ter inspiratie met je wil delen.

woonkamer meubels

eetkamer meubles

Woonkamer meubels

Bolia maakt allerlei design producten voor een stijlvol ingerichte woonkamer: van een bank tot een sofa en van een bijzettafel tot een salontafel. Het label maakt ook kussens en andere accessoires, waarmee je je Scandinavische interieur helemaal afmaakt.

Woonkamer meubels

Woonkamer meubles

Eetkamer meubels

Bolia heeft een uitgebreid aanbod aan eettafels en bijpassende stoelen, en natuurlijk leuke accessoires voor de eetkamer. Het aanbod van stoelen is ook groot. Handig: de stoelen zijn vaak goed te combineren met de verschillende eettafels uit de collectie.

Eetkamer meubels

Bolia eettafel

Bolia accessoires

Bolia is het meest bekend van de meubels die ze maken. Maar ook de woonaccessoires mogen er zijn. Zoals gezegd maak je hiermee je Scandinavisch inrichting pas echt af. De populairste accessoires van Bolia zijn de sierkussens en vloerkleden. Er zijn ook kleinere accessoires te koop, zoals kandelaars en andere decoratieve items.

Deense woon accessoires

Deense woon accessoires

Bolia meubels kopen

De meubels van Bolia zijn niet overal te koop. Maar vrees niet, want via hun eigen website kun je alle producten kopen. Het verzenden van meubels is niet gratis. Maar goed, als je toch al veel geld uitgeeft, dan mag dat geen probleem zijn! Wil je de meubels eerst in het echt zien, voordat je bestelt? Er is één fysieke woonwinkel in Nederland die Bolia meubels verkoopt. Dit is De Klare Lijn in Leiden.

Meer inspiratie

Bolia kan je volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Lees ook alle blogs over dit merk die we in de loop van de tijd geschreven hebben. Daarin vind je nog veel meer inspirerende foto’s.

Tonen
Niet tonen