Bodum

Bodum productenHet merk Bodum is oorspronkelijk een Deens design merk. Sinds sinds de jaren ’70 is het bedrijf in Zwitserse handen. Vandaag de dag is het merk nog steeds volledig in handen van de familie Bodum.
Vooral de koffie- en theeproducten van Bodum zijn wereldwijd bekend: theeglazen, cafetières en thermoskannen. Maar er worden ook andere producten voor de keuken gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan mooie keukenmachines, tosti-ijzers en broodroosters.
En vergeet de Bodum tafelbarbecue niet. Deze bijzondere barbecue is te koop is als gas- en als kolenbarbecue.

Bodum voor koffie en thee

Als ik aan Bodum denk, dan denk ik aan het uitgebreide assortiment van cafetières. Met een cafetière zet je gemakkelijk een lekker kopje koffie of thee. Op de eerste foto zie je de kleurrijke cafetières. Ook denk ik aan de mooie en functionele koffiemokken en theeglazen. Daarvan heeft Bodum een bijna net zo uitgebreid aanbod als bij de cafetières. Van de mokken zijn de ‘Pavina’ en ‘Canteen’ series het bekendst (zie tweede en derde foto hieronder).

Cafetières

Canteen glazen

Pavina mokken

Elektrische apparaten van Bodum

Bodum heeft een uitgebreid aanbod aan elektrische apparaten voor in de keuken. Het bekendst zijn de Bistro koffiemachine en de koffiemalers. Ook de Bistro keukenmachine mag er zijn en is een handig hulpmiddel in de keuken. Verder is er nog de electrische sappers, ook uit de Bistro-serie.

Bistro koffiezetapparaat

Bistro koffiemaler

Bistro keukenmachine

Bodum barbecue

Een ander favoriet product van mij is de Bodum barbecue. Deze stijlvolle barbecue is een prachtige verschijning tijdens warme zomeravonden. En vanwege het formaat is deze barbecue echt heel geschikt als tafelbarbecue, dus kan iedereen gezellig bij elkaar blijven zitten. Op de eerste foto hieronder zie je de gasvariant, de foto is van de koolbarbecue.

Fyrkat BBQ

Fyrkat BBQ

Bodum producten kopen

Bodum is sinds het eind van de jaren ’70 goed vertegenwoordigd op alle Europese markten. Dus de producten zijn ook goed te koop in Nederland. Dat geldt voor zowel de woonwarenhuizen bij jouw in de winkelstraat als via online webwinkels. De bekende webwinkel FonQ heeft bijvoorbeeld een uitgebreid aanbod aan Bodum producten. Ook winkels als de Bijenkorf en V&D hebben een uitgebreid assortiment van dit bekende Deense design merk.

Meer inspiratie

Bodum is te volgen via Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Bekijk ook de blogs over Bodum op deze website.

Tonen
Niet tonen