Bloomingville kussens

Bloomingville is een van de jonge en moderne Deense design merken, die veel verschillende soorten producten aanbieden. Zo zijn er Bloomingville lampen en Bloomingville hangstoelen en heeft Bloomingville een ruim aanbod aan design accessoires, waaronder de populaire Bloomingville kussens. Met zo’n designkussen kun je leuke accenten in je interieur aanbrengen. Bloomingville maakt veel verschillende kussen. Daarom zie je op deze pagina de mooiste en de leukste kussens uitgelicht: mijn favoriete dierenkussens, kussens met oma’s erop en kussen met leuke en inspirerende teksten.

Bloomingville kussens met tekst

Dit zijn design kussens die je tegenwoordig veel ziet. Dus ook Bloomingville heeft designkussens gemaakt met daarop inspirerende en mooie teksten. Door de neutrale, grijze kleur van de kussens passen ze op veel verschillende kleuren en modellen banken. Daarom zijn deze Bloomingville kussens ook zo populair.

 Dieren kussens

Bloomingville maakt veel verschillende soorten dieren kussens. Ik vind de kussens met slapende dieren erop het leukst. Hieronder zie je design kussens met een slapende muis, een konijn, een egel en een eekhoorn. Maar de collectie is nog veel groter: zo is er ook een Bloomingville kussen met daarop een slapende ijsbeer en een slapende vos. Lees meer over dieren kussens

 Bloomingville oma kussens

Bloomingville heeft verschillende kussens met brutale oma’s er op. De prints op deze kussens zorgen gegarandeerd voor een glimlach op ieders gezicht! Hieronder zie je twee voorbeelden, maar Bloomingville heeft nog veel meer kussens van deze vrolijke, brutale oudjes.

Andere kussens

Er zijn nog veel meer soorten Bloomingville kussens. Zo zijn er kussens in de vorm van letters, designkussens met bloemenpatronen en kussens met een strakke design print. Het kussen dat er voor mij echt uitspringt, is het pastelblauwe kussen hier rechtsonder. Dit lijkt mij een heel zacht en mooi kussen voor op een bank.

Meer inspiratie

Lees meer over Bloomingville kussens op deze website of volg Bloomingville op:

Tonen
Niet tonen