Bloomingville hangstoel

De Bloomingville hangstoel of hammock chair is de ideale combinatie tussen een hangmat en een stoel. Je kunt deze hangstoel van Bloomingville zowel binnen als buiten gebruiken. Stel je voor: een mooie zomerdag, met een verfrissend drankje in een mooie design karaf lekker relaxen in je eigen hangstoel. De print en het materiaal geven de hangstoel een Scandinavische uitstraling. De hangstoel is te koop in verschillende designs. Vooral de wat zachtere kleuren zijn populair. Maar deze hangstoel is ook te koop in wat meer heldere kleuren.

Voor extra zitcomfort heeft de stoel vulling in de zitting. Met de gezellige, zachte kussens van Bloomingville maak je je hangstoel helemaal af. De metalen ringen aan de zijkant van de hangstoel voorkomen dat de stoel gaat draaien. Je kunt de stoel eenvoudig ophangen door de ring boven aan de stoel. Ideaal voor op je balkon of in je tuin! Hieronder zie je een paar verschillende hangstoelen om je te laten inspireren. Welke Bloomingville hangstoel zou jij wel willen hebben?Bloomingville hangstoelen

Bloomingville hangstoel
Bloomingville hangstoel
Bloomingville hangstoel

Bloomingville hangstoelen kopen

Een Bloomingville hangstoel heb je vanaf 70 tot 75 euro. Ze zijn volop te koop in Nederlandse webwinkels, zoals Rainbow hangmatten, Wehkamp, FonQ en Livv Lifestyle.

Meer inspiratie

Lees meer over Bloomingville meubels op deze website of volg Bloomingville op:

Tonen
Niet tonen