Accessoires Lente

Scandinavische design klokken

Scandinavische design klok Normann Copenhagen

Het is weer bijna zomertijd: dit weekend gaat de klok weer een uurtje vooruit. Dus tijd voor een blog over Scandinavische design klokken! Want het maakt niet uit wat voor tijd het is, de tijd is altijd mooier op een design klok van Georg Jensen of Menu. Ook de klokken van Rosendahl, David Design, Stelton en Normann Copenhagen mogen er zijn. De prijs van deze Scandinavische design klokken loopt van 40 euro voor de goedkoopste tot 750 euro voor de duurste klok. Er is dus al een mooi uurwerk voor ieder budget.

Design klokken van Georg Jensen

Georg Jensen verkoopt zowel hangklokken als wekkers. Beide zijn in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. De Georg Jensen wekkers zijn te koop van ongeveer 100 euro. De wandklokken van Georg Jensen zijn te koop vanaf 95 euro. Voor de grotere modellen betaal je overigens bijna 300 euro.

Scandinavische design klokken van Georg JensenScandinavische design klokken van Georg Jensen

Scandinavische design klokken van Menu

De design klokken van Menu zijn in meer varianten te koop dan de klokken van Georg Jensen. Ook Menu heeft klokken in de vorm een wekker en als variant voor de wand. De wandklok van Menu is in twee stijlen te koop: een van metaal en een met een marmeren afwerking. Van beide Scandinavische design klokken zie je hieronder een voorbeeld.

Scandinavische design klokken van Menu designScandinavische design klokken van Menu design

Andere Scandinavische design klokken

Ook ander Scandinavische design merken hebben mooie klokken in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan Normann Copenhagen, die met de ´Watch Me´ klok een vrolijke klok in het assortiment heeft. De openingsfoto van dit blog is van de ´Watch Me´ klok. Ook David Design en Stelton hebben een mooie design klok te koop. Beide hebben een minimalistisch design. Hieronder zie je de Stelton wandklok en daaronder de klok van David design.

Scandinavische design klokken van SteltonScandinavische design klokken van David design

Scandinavische design klokken kopen

De makkelijkste manier om te weten wat het aanbod van Scandinavische design klokken is, is kijken op de websites van de grotere design webwinkels (Finnish Design Shop, FonQ).

Meer inspiratie

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen