Herfst Inspiratie

Scandinavisch wonen in de herfst

scandinavisch wonen herfst

Scandinavisch wonen is al een aantal jaar een hele populaire woonstijl. Nog steeds spreekt het minimalisme en de natuurlijke uitstraling van een Scandinavische inrichting veel mensen aan. Met Scandinavisch design geef je iedere kamer van je huis in een handomdraai een simpele, maar zeer chique uitstraling. Persoonlijk vind ik dat de Scandinavische woonstijl bij uitstek geschikt is voor de herfst of winter, omdat we juist in deze seizoenen behoefte hebben aan warmte en sfeer in huis. Maar wat moet je doen om je huis zover te krijgen? Lees snel verder!

Kleuren en materialen

Het kleurschema voor deze inrichting is in ieder geval typisch Scandinavisch: zwart, wat tinten grijs en véél wit of ivoor. Voeg wel een beetje kleur toe, want het is ten slotte al grijs genoeg buiten. Een inrichting met natuurlijke materialen is een van de belangrijkste kenmerken van Scandinavisch wonen, dus al het mooie hout dat je tijdens je herfstwandeling vindt, mag gewoon mee naar binnen. Ook dennenappels, kastanjes en gekleurde herfstbladen creëren direct een gezellige herfstsfeer. En vergeet ook de geweien en pompoenen niet.

Accessoires

Gebreide accessoires of accessoires van nepbont zijn een absolute must, omdat je er zo lekker in weg kunt kruipen. Voor die echt koude avonden is het handig om een gebreide deken bij de hand te hebben, bijvoorbeeld van Røros Tweed. Een gezellige open haard maakt de Scandinavische inrichting compleet, maar ik weet dat dat een luxe waarover maar weinigen van ons hebben. Lekker op de bank zitten tussen je warme, Scandinavische accessoires terwijl de regen tegen de ramen slaat, is natuurlijk ook al een heerlijk gevoel.

Scandinavisch wonen: inspiratie

Laat je inspireren door de beste foto’s van Scandinavisch wonen in de herfst en maak je huisje gezellig en comfortabel voor de herfst en winter! Welke inrichting hieronder is jouw favoriet?scandinavisch wonenscandinavisch wonenscandinavisch wonenscandinavisch wonenscandinavisch wonenscandinavisch wonenscandinavisch wonenscandinavisch wonenscandinavisch wonenscandinavisch wonen

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen