Inspiratie

Scandinavisch design op Imm Cologne

IMM Logo

Van 13 tot en met 19 januari 2014 vindt de designbeurs imm cologne plaats. Wat worden de meubel- en interieur trends in 2014? Je ziet het in Keulen! Tegelijkertijd vindt in Keulen ook LivingInteriors plaats. Uiteraard zijn de bekende Scandinavische designmerken goed vertegenwoordigd. Lees hoe je imm cologne kunt bezoeken en welke Scandinavische merken je niet mag missen. Imm cologne heeft 1.100 exposanten en 120.000 bezoekers per jaar. LivingInteriors wordt iedere twee jaar georganiseerd. Dit evenement richt zich op alles voor ‘thuis’: vloeren, wandbekleding, woontextiel en verlichting. Door de combinatie van de imm cologne en LivingInteriors sla je dus twee vliegen in één klap. Een goede reden om naar Keulen af te reizen en wat inspiratie op te doen in Scandinavisch design!

Bezoek imm 2014 Keulen

Imm 2014 Keulen
Vanaf Utrecht ben je in ruim twee uur in Keulen. De beurs is op vrijdag, zaterdag en zondag (17, 18 en 19 januari) voor iedereen toegankelijk. Dagkaarten zijn online te koop voor 10 euro, familiedagkaarten kosten 25 euro.

Wat mag je niet missen?

Met ruim 1.100 exposanten is er van alles te zien en te beleven op de imm  2014 cologne. Ik heb een overzicht gemaakt van de Scandinavische merken die je zeker moet gaan zien:

  • &Tradition
  • LoCa aps
  • String
  • Spirit of Ultimate Lifetsyle (S.O.U.L)
  • Lundia Oy

&Tradition op imm 2014

&Tradition is een jong, Deens designbedrijf dat is opgericht in 2010. Alle ontwerpers van &Tradition hebben een unieke visie en hun ontwerpen hebben de eigenschap om mensen in hun dagelijkse leven te raken. (Hall 3.2 Stands: E048, D010)
&Tradition lampen
&Tradtion lampen

&Tradition lampen

LoCa aps op imm 2014

Knax & Hanx is het belangrijkste product van LoCa aps. De producten van Knax & Hanx zijn gericht op de garderobe. Zo heeft LoCa aps een mooi systeem om schoenen op te ruimen, maar ook veel verschillende kapstokken en andere oplossingen om de jas op te hangen. (Hall 11.1 Stand: B041)
LoCa Aps kapstok
LoCa Aps kapstok
LoCa Aps schoenen opbergen

String op imm 2014

String is bekend van de String opbergsystemen, die in 1942 door Nisse Strinning zijn ontwikkeld. Zijn idee was een goedkoop systeem te maken, waarmee de Zweden makkelijk hun boeken konden opbergen. Inmiddels is String uitgegroeid tot een bedrijf met veel opbergoplossingen. En die zijn allemaal gebaseerd op het traditionele Stringsysteem. String is een voorbeeld van klassiek Zweeds design dat nog steeds sterk gaat. (Hall 3.2 Stands: D030, E044)
String planken
String planken
String planken

S.O.U.L. op imm 2014

Spirit of Ultimate Lifetsyle (S.O.U.L.) is een Zweeds design merk met een warme en landelijke uitstraling. S.O.U.L. heeft een uitgebreid assortiment aan meubels en woonaccessoires, waaronder stoelen, tafels en kaarsen. Maar ook: lampen, karpetten en hippe woonaccessoires. (Hal 6.1 Stand: B040)
S.O.U.L. interieur
S.O.U.L interieur
S.O.U.L. interieur

Lundia Oy op imm 2014

Het Finse design merk Lundia maakt al sinds 1948 meubels. Sindsdien is het bedrijf voortdurend meegegaan in de woonwensen en – eisen van de consument. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en eigentijdse ontwerpen maakt Lundia moderne, tijdloze klassiekers. Alle producten van Lundia doorstaan met gemak de tand des tijds! (Hall 11.1 Stand: D040)
img class=”aligncenter” src=”http://drive.google.com/uc?export=view&id=0B5h-IZYCluo3UktaZTUxb0Ztd2M” alt=”Lundia Oy kasten” width=”800″ height=”800″ />
Lundia Oy kasten
Lundia Oy kasten

2 Reacties

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen