Kerstmis

Scandinavisch design in je kerstboom

Scandinavische kerst

Wat is er dan leuker dan je kerstboom een Scandinavische uitstraling te geven? Dit is niet moeilijk, want Kerstmis is een van de belangrijkste feesten in Scandinavië. In een tijd waarin het buiten koud en (vroeg) donker is, verzamelen de mensen zich binnen.
Met elkaar zoeken ze de warmte op van een gezellige eettafel en woonkamer. In dit blog doe je inspiratie op met de kristallen kerstballen van Kosta Boda en de bijzondere kerstornamenten van Pluto Produkter en Bloomingville. Zodat je zelf je huis helemaal in een Scandinavische kerstsfeer kan hullen.

Kosta Boda

Het Zweedse design merk Kosta Boda is een bekende producent van kristal. En ze maken dus ook mooie kerstversiering. De kristallen kerstballen van Kosta Boda zullen prachtig staan in iedere kerstboom. Naast kerstballen, maakt Kosta Boda ook andere versieringen voor in de kerstboom, zoals sneeuwvlokken en glazen kabouters.

Pluto Produkter

Pluto Produkter is een Scandinavisch design merk dat sinds 1996 leuke accessoires voor in huis maakt. Pluto Produkter heeft ook een uitgebreid assortiment accessoires voor de kerst. Hieronder zie je een aantal mooie kerstornamenten voor in de kerstboom.

Kosta Boda kerstbalPluto Produkter kerstPluto Produkter kerst

Bloomingville

Ook het Deense merk Bloomingville staat bekend om de mooie accessoires voor het decoreren van je eigen huis. En natuurlijk heeft Bloomingville mooie kerst accessoires in de collectie. De kerstaccessoires van Bloomingville zien er moderner en strakker uit dan die van Pluto Produkter en Kosta Boda en passen dus ook beter in een strakker interieur.

Bloomingville kerst

Meer inspiratie voor een Scandinavische kerst?

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen