Accessoires Badkamer

Scandinavisch design in de badkamer

Ferm Living Badkamer

Een Scandinavisch interieur straalt rust en kalmte uit. Daarom is Scandinavisch design ideaal voor het inrichten van een badkamer. De badkamer is namelijk dé plek om uit te rusten na een lange werkdag – in bad of onder douche. Je creëert direct een ‘spagevoel’ thuis met een aantal slimme Scandinavische design accessoires. In dit blog laat ik je bijzondere wasmanden, strakke zeep dispensers en handige ophanghaken voor de badkamer zien. Geniet van de foto’s en laat je inspireren!

Scandinavisch design in de badkamer: wasmanden

Wasmanden zijn vaak van die lelijke dingen in de badkamer, daarom hier een paar leuke oplossingen. De bovenste foto is van Ferm Living, dat mooie stoffen wasmanden maakt. Korbo maakt handgevlochten stalen manden, die ook zeer geschikt zijn als wasmand. De laatste foto is van Etol.

wasmand ferm livingwasmand forbowasmand etol

Scandinavisch design in de badkamer: zeep dispensers

Zeeppompjes uit de supermarkt zien er vaak weinig inspirerend uit. Door zeep in een design zeep dispenser te doen, krijg je meteen een luxe gevoel. Er zijn veel Scandinavische designmerken die mooie, strakke zeep dispensers maken.
De bovenste foto is van een Eva Solo zeep dispenser. De tweede zeep dispenser is van Vipp. Dit designmerk is ook bekend van de bijzondere afvalbakken. De derde foto is van het Zweedse Etol. En de laatste is een zeep dispenser van Cult, een designmerk dat bekend staat om haar kleurrijke ontwerpen.

eva solo zeep dispenservipp zeep dispenseretol zeep dispensercult zeep dispenser

Haakjes voor de badkamer

Een andere makkelijk stap om thuis een luxe badkamer te krijgen, is aluminium of plastic ophanghaakje te vervangen door mooi afgewerkte haakjes. Hieronder zie je twee voorbeelden. De onderste is van Ferm Living en de bovenste is van Eva Solo – een van mijn persoonlijke Scandinavische design favorieten.haken eva solohaken vipp

Meer inspiratie voor Scandinavisch design in de badkamer:

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen