Buiten Lente Zomer

Scandinavisch design voor je balkon

Kekkilä Raised Grow Box

Het was het afgelopen weekend weer genieten op het balkon, uit de wind en in het lentezonnetje! Daarom lees je in dit blog alles over Scandinavisch design voor op je balkon. Met mooie en handige meubels, die niet te veel ruimte innemen. Zoals de ‘On-the move’ bijzettafel van het Deense merk Cane-line. Plus een slimme oplossing voor planten, van het Finse merk Kekkilä. Als je balkon al vol is, dan zijn er de producten van Eva Solo, om lekker buiten te eten en drinken met vrienden en familie. Zo geniet je deze lente en zomer optimaal van je balkon.

Cane-line

Cane-line is een bekend Deens design merk voor tuinmeubels. Lounge meubels zijn vaak te groot voor een balkon, maar Cane-line heeft ook producten die wel goed passen. Zoals de ‘Traveller’ tuinstoel en de ‘On-the-move’ bijzettafel (zie foto’s). Die laatste is in verschillende maten en kleuren te koop. De ‘Amaze’ bijzettafel past prima op een balkon met een natuurlijke uitstraling. Amaze is niet alleen een tafel, maar ook een dienblad. Handig!

Canel-line tuinstoel

Cane-line bijzettafel

Cane-line bijzetttafel

D’Nice voor op je balkon

D’Nice is een merk dat ik vond via de Finnish Design Shop. Verder is er helaas niet veel over te vinden over dit merk en dat is jammer. Want de ‘Flexitable’ (zie foto) is een superhandig product voor een klein balkon. Het is namelijk een uitklapbare en in grootte verstelbare tafel.

D'Nice flexytable

Kekkilä

Altijd al een moestuin op je balkon willen hebben? Het Finse bedrijf Kekkilä maakt geweldige producten voor het kweken van planten en groenten op het balkon. Vooral de ‘Pot Wall’ en de ‘Raised Grow Box’ spreken mij aan. Maar ook de ‘Small Plant Shelf’ en ‘Pot Ladder’ kan ik zo op mijn balkon zetten. Kekkilä is ook wel bekend onder de naam Hasselfors Garden. Alle producten zijn ook geschikt voor binnen.

Kekkilä Pot wallKekkilä Pot ladder

Eva Solo voor buiten

Eva Solo heeft een aantal mooie producten om buiten lekker te genieten. Zo is er de Eva Solo wijnkaraf en de ijsthee karaf. Beiden hebben de typerende Eva Solo neopreen jas, die er voor zorgt dat de inhoud lekker warm of juist ijskoud blijft. Een andere favoriet van Eva Solo is de ‘Grill To Go’. Daarmee kan je overal barbecueën.

Eva Solo Outdoor

Eva Solo Grill To Go

Meer inspiratie

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen