Meubels

Robuuste houten eettafels van Unique Living

scandinavische eettafel hout
Wat is er fijner dan met de hele familie of met vrienden gezellig eten aan een grote tafel? Het Deense designmerk Unique Furniture heeft dit goed begrepen en verkoopt uitgebreid assortiment aan mooie, houten eettafels. De eettafels van Unique hebben een mooie afwerking en een robuuste uitstraling.
Unique Furniture werkt met diverse soorten hout. Het populairste ontwerp van Unique Furniture is ‘Cartagena’. Deze meubellijn is zowel in een natuurlijke houtkleur te koop is als in een witte variant (whitewash). Ook de andere eettafels en meubels van Unique Furniture, zoals ‘Imola’ en ‘Monza’, zijn zeker de moeite van het bekijken waard!

Unique Living Imola

De Imola collectie van Unique Living is een mix tussen modern en klassiek design en past dus makkelijk in ieder interieur. De tafel uit de Imola collectie kost rond de 1.000 euro. Maar dan heb je wel een prachtige, robuuste houten eettafel!

Unique Imola

Unique Living Cartagena

Cartagenais een collectie van design meubelen voor eet- en woonkamer. Deze collectie van Unique Living is te koop in whitewashen in houtkleur. De tafel uit de Cartagena collectie is uitschuifbaar. Handig, want zo heb je altijd genoeg ruimte voor onverwachte gasten en extra eters.

Unique Living Monza

De Monza collectie heeft een modernere uitstraling dan de meeste collecties van Unique Living. Deze collectie ademt het meest ‘design’. Dat is vooral terug te zien in de eettafel uit de Monza collectie. Door de mooie afwerking en schuine poten heeft deze houten tafel een unieke uitstraling.

Unique Verona

De Verona collectie omvat houten meubels met een landelijke uitstraling. Dit komt door de lichte en meer klassiek afwerking. Deze collectie past dus prima in een woonkamer of woonkeuken met een landelijke of brocante inrichting. De tafel uit de Verona collectie van Unique Living is geschikt voor 6 personen, maar kan ook uitgebreid worden voor 8 personen.

Unique Living Rho

De Rho collectie van Unique heeft een retro uitstraling. De ronde vormen, die duidelijk terugkomen in de eettafel en bijpassende stoelen geven deze meubels van Unique een zachte uitstraling. En passen daarom goed in een warm interieur, zoals een woonkamer of woonkeuken.

Meer inspiratie?

Unique Living is regelmatig aanwezig op internatiole design beurzen, zoals de Stockholm Furniture Fare en de IMM in Keulen. Ook is Unique Living te volgen op Twitter.

Welke collectie van Unique Living vind jij het mooist en zou je wel in je woonkamer willen?

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen