Buiten Zomer

Relaxen in de Fatboy Headdemock

Fatboy Headdemock

Voorspelling: deze zomer breng je door in je eigen hangmat! En niet in zomaar een hangmat, maar in de stoere ´Headdemock´ van Fatboy. Deze hangende matras deel je gezellig met je geliefde of familie, want hij is groot genoeg voor twee of drie personen. En tot 16 juni koop je hem met maar liefst 20 euro korting bij de Finnish Design Shop.

Fatboy Headdemock

In de zomermaanden drink je je koffie, lees je een goed boek of doe je een dutje in de uiterst relaxte hangmat van Fatboy. Geniet volop van het zonnetje in je tuin of balkon, ook zonder een boom of touw in de buurt. De Headdemock hangt namelijk aan een eigen, solide draagsysteem, zodat je hem overal neer kunt zetten. De Headdemock kan tegen een stootje, want hij is gemaakt van duurzame materialen. De stof is waterafstotend en verkleurt niet door het zonlicht. Met de bijgeleverde draagzakken berg je hem na de zomer gemakkelijk op en kun je een jaar later weer volop genieten van je hangmat. Een beschermhoes (niet bijgeleverd) zorgt ervoor dat je Headdemock droog en schoon blijft.Fatboy Headdemock

Over Fatboy

Het merk Fatboy is oorspronkelijk opgericht door de Finse designer Jukka Setälä. Eind jaren ’90 ontwierp hij een kleurige zitzak en noemde die naar de artiest waar hij op dat moment naar luisterde: rapper Fatboy Slim. Hoewel het product goed was, liep de verkoop ervan nauwelijks. De ontwerper Alex Bergman zag er wel brood in en verwierf het alleenrecht op verkoop. Op een meubelbeurs in Frankfurt verkocht hij niet de verwachte honderd zitzakken, maar meer dan duizend.

Bergman maakte van de zitzak een waar icoon, verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur en ieder patroon. Andere bekende Fatboy producten zijn de lamp ‘Edison The Petit'(voor binnen én buiten), de opblaasbare bank ‘CH-AIR’ en de loungebank ‘Buggle-Up’.Fatboy Heademock

Korting op Fatboy Headdemock

Je koopt deze ultieme relax must have nu met maar liefst 66 euro korting bij de Finnish Design Shop. Normaal kost de uitvoering in het zwart, lichtgrijs, petrol en taupe 399 euro, bij de Finnisch Design Shop koop je hem voor 379 euro. Deze kortingsactie duurt tot 16 juni, dus wacht niet te g met bestellen!

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen