Inspiratie

Opbergen, opruimen en nieuwe spullen kopen!

ferm living kussens

Met het einde van de zomer in zicht, wordt het tijd om eens kritisch naar je interieur te kijken. Wat moet opgeruimd worden en wat kan weg? Opruimen en weggooien geeft ruimte voor nieuwe spullen. Dat wordt shoppen!
Hierbij word je deze week geholpen door Muuto en Ferm Living. Beiden hebben mooie, nieuwe design spullen te koop. Ferm Living zelfs een hele nieuwe collectie. Snel opruimen dus en plaatsmaken voor mooie, Scandinavische design producten!

Ferm Living presenteert collectie winter/najaar 2014

De nieuwe collectie voor herfst/najaar 2014 van Ferm Living is uit! Speciaal voor de donkere maanden die eraan zitten te komen, maakt Ferm Living ons blij met allerlei nieuwe design spulletjes.
Met de nieuwe collectie wil Ferm Living ons laten genieten van de alledaagse dingen die het leven mooier en leuker maken, Een fijn gesprek met vrienden, een sfeervol etentje met familie of een avondje voor jezelf met een goed boek; voor ieder moment heeft Ferm Living mooie producten ontworpen.

Ferm Living keuken

Muuto heeft een nieuwe stoel: ‘Fiber Chair’

Deze week presenteerde het Finse designmerk Muuto een nieuwe stoel. De nieuwe aanwinst van de Muuto familie heet ‘Fiber Chair’ en is ontworpen door designduo Iskos-Berlin. De Fiber Chair is gemaakt van een nieuw en innovatief materiaal, dat bestaat uit gerecycled plastic en houtsnippers. Deze design stoel is gemaakt met een oog voor detail: iedere lijn, iedere curve is zo ontworpen dat hij maximaal comfort geeft, zonder veel ruimte in te nemen.

Fiber Chair van Muuto is te koop in diverse kleuren. Ook kun je de stoel op maat laten maken met speciale bekleding, vier verschillende stoelpoten en leer.

Muuto Fiber stoel

Opruimen? Lees 7 handige opbergideeën voor je huis

Altijd een opgeruimd huis, wie droomt er niet van? Helaas is dit slechts voor weinigen weggelegd. Eerder schreef ik al over de mooie kasten van String en kon je zelf een boekenkast ontwerpen. Deze week las ik een handig blog over opruimen van interieurblog Occa Home. In het blog lees je 7 handige ideeën voor een opgeruimd huis. In de reportage zijn kasten gebruikt van onder andere de bekende Scandinavische designmerken Normann Copenhagen en &Tradition.

Scandinavisch design boekenkast

Inspiratie: Trash your prejudice

Van 27 t/m 30 augustus 2014 vindt in de Deense hoofdstad Kopenhagen de jaarlijkse ‘Copenhagen Pride’ plaats. Dit evenement is vergelijkbaar met de Gay Pride, zoals we die ieder jaar in Amsterdam hebben.

Speciaal voor dit evenement heeft het design merk Vipp iets heel bijzonders ontworpen. Om aandacht te vragen voor gelijke rechten voor ieder mens heeft Vipp voor het gemeentehuis van Kopenhagen een metershoge, regenboogkleurige afvalbak geplaatst. Daarmee wil het designmerk iedereen uitdagen om zijn vooroordelen bij het (jawel) afval te gooien. Mooi initiatief!

Vipp Kopenhagen

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen