Verlichting Winter

Nieuwe design lampen

Normann Copenhagen lamp Cap

De Scandinavische design merken Normann Copenhagen en Northern Lighting lieten deze week maar weer eens zien welke mooie design lampen ze verkopen. Met een opvallende tafellamp, een stoere hanglamp in vier formaten én een industriële wandlamp vind je altijd verlichting die past in je Scandinavische inrichting.

Normann Copenhagen presenteert Cap Lamp

Op zoek naar een speelse design lamp voor in je woonkamer? Lees dan verder! Normann Copenhagen verblijdde ons deze week namelijk met alweer een nieuwe lamp. Het Duitse design duo KaschKasch haalde voor Cap Lamp (want zo heet ie) inspiratie uit het tekenfilmfiguurtje Calimero. Herinner je je die nog? Een klein, zwart kuikentje met een eierdop op zijn hoofd en een minderwaardigheidscomplex, want ‘zij zijn groot en ik ben klein en dat is niet eerlijk’. Van een minderwaardigheidscomplex heeft de Cap tafellamp zeker geen last. Door zijn bijzondere design en uitgesproken kleuren valt de Cap Lamp op in ieder Scandinavisch interieur. Cap Lamp van Norman Copenhagen is verkrijgbaar in vier kleuren: White, Blush, Misty Blue en Midnight Blue.Normann Copenhagen Cap design lampNormann Copenhagen Cap design lamp

Bell hanglamp in nog meer formaten

Nog meer leuk nieuws van Normann Copenhagen: een van hun best verkochte lampen, Bell, is vanaf nu te koop in maar liefst vier verschillende formaten. En dat biedt mogelijkheden! Om er een paar bij elkaar te hangen, bijvoorbeeld, of om je eettafel eindelijk te voorzien van wat fatsoenlijk licht (zie afbeeldingen hieronder). De Bell hanglamp is te koop in drie kleuren: wit, zand en grijs.

Bell design hanglamp Normann CopenhagenBell desing hanglamp Normann CopenhagenBell design hanglamp Normann Copenhagen

Birdy lamp in Noors tijdschrijft

In het meest recente nummer van het Noorse woonmagazine Bonytt staat een prachtige foto van de muurlamp ‘Birdy’. Deze lamp van Northern Lighting is ook te koop als vloerlamp en als tafellamp. Wist je dat het ontwerp al dateert al uit 1952? Het tijdschrift, hoewel geschreven in het Noors, is trouwens erg leuk om eens doorheen te bladeren. Je vindt er mooie foto´s van interieurs en ziet welke trends er zijn in Noorwegen (Scandinavisch design!).

Birdy design lamp Northern Lighting

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen