Inspiratie Meubels

Nieuwe Bolia collectie 2016

bolia 2016

Deze maand presenteerde het Deense designmerk Bolia haar collectie meubels en accessoires voor 2016. De nieuwe collectie is groot: meer dan 250 nieuwe designs, 11 nieuwe getalenteerde ontwerpers. De collectie staat bol van nieuwe kleuren, nieuwe materialen en bijzondere vormen. Ik vind Bolia een van de meest inspirerende designmerken en daarom laat ik je deze week enkele highlights zien van de oogstrelende, nieuwe collectie voor 2016.

Inspiratie voor Bolia

Bij het ontwerpen van de nieuwe collectie hebben de ontwerpers van Bolia zich laten inspireren door de diversiteit van woonruimtes die je samen kunt maken. Creativiteit, individualiteit en eigenzinnigheid spelen hierbij een grote rol.Bolia collectie 2016Bolia collectie 2016Bolia collectie 2016Bolia collectie 2016Bolia collectie 2016Bolia collectie 2016Bolia collectie 2016Bolia collectie 2016Bolia collectie 2016

Achter de schermen

In het maken van het lookbook voor 2016 is veel werk gaan zitten. Bolia heeft het allemaal vastgelegd en neemt je in het filmpje op deze pagina mee in de totstandkoming van het lookbook voor de nieuwe collectie. In het filmpje zie je onder andere de beroemde modefotograaf David Hughes aan het werk.

Meubels kopen

In november opent Bolia haar eerste winkel in Nederland, in Amsterdam. Tot die tijd kun je alle meubels en ander designs bekijken in de prachtige webshop van Bolia. Wist je dat je hier in totaal meer dan een half miljoen meubels in allerlei uitvoeringen kunt bestellen?

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen