Inspiratie

3 design musthaves voor Valentijnsdag

GreenGate servies

Wil je jouw Valentijnsdag écht romantisch maken? Dan mogen kaarslicht, wijn en lekker eten natuurlijk niet ontbreken.
In Scandinavië maken ze van iedere Valentijnsdag iets bijzonders. Met de mooie designspullen van Scandinavische merken als Muuto, Ferm Living en GreenGate wordt ook jouw Valentijnsdag er eentje om nooit te vergeten!

Kaarslicht

Niets romantischer dan een diner bij kaarslicht! Zo versier je de man of vrouw van je dromen wel!

Ferm Living – Candleholder string kandelaar

De Candleholder string kandelaar van Ferm Living is een bijzonder ding. Je kunt namelijk zelf bepalen of je er een cirkel of een lijn van maakt. Sowieso passen er vier kaarsen in de Candleholder string.
kandelaarkandelaar

Muuto – The more the merrier

The more the merrier van Muuto is een kandelaar met een bijzonder ontwerp. De kandelaar is niet gestroomlijnd, zoals de meeste kandelaars, maar bestaat uit meerdere onderdelen. En die kun je eindeloos en naar eigen smaak combineren en uitbreiden. De kandelaar is verkrijgbaar in zwart, wit en grijs. Er kunnen zeven kaarsen in en er zijn zes punten waar je een nieuwe kandelaar aan vast kunt maken.
kandelaar

Wijn

Een lekker glas wijn zal de sfeer tijdens Valentijnsdag naar een hoger (liefdes)niveau brengen!

Eva Solo – Wine Rack wijnrek

Word jij ook zo creatief van een beetje drank? Dan is wijnrek ‘Wine Rack’ van Eva Solo jouw ideale gereedschap voor een gezellig avondje. Samen met je Valentijn kun je dit wijnrek alle vormen geven die je wilt. Het Eva Solo Wine Rack is ontworpen door Tools Design. Handig: doordat je dit design wijnrek allerlei vormen kunt geven, past hij in elke hoek van je huis.
wijnrek

Wijnrek van Jakob Wagner

Dit wijnrek van de Scandinavische designer Jakob Wagner is gemaakt naar het idee van de wijnstok. De ontwerper heeft zich laten inspireren voor de simpele lijnen, elegantie en harmonie van de druivenrank. Het resultaat is een wijnrek, gemaakt van fiberglas, nylon en een rubber coating. Er kunnen zes flessen wijn in dit wijnrek en hij kost ongeveer 60 euro.
wijnrek

Lekker eten

De liefde van de man gaat door de maag. Maar hoe zit het met de vrouw? Een man die kookt voor je, is toch niet te weerstaan?

Romantisch servies van GreenGate

Je moet er van houden, maar het servies van het Deense merk GreenGate is bij uitstek geschikt voor een romantisch dineetje met je (potentiële) geliefde. GreenGate heeft veel verschillende collecties. De overeenkomst: alle borden, schaaltjes en andere serviesonderdelen zijn rijk versierd en zorgen voor een sfeervol gedekte tafel.
Valentijnsdag met GreenGate

Speels servies van Rörstrand

Met het servies uit de collectie ‘Mademoiselle Oiseau’ van Rörstrand beleef je vanzelf de meest romantische momenten. Dit bijzondere servies is ontworpen door de Zweedse kledingontwerper en illustrator Lovisa Burfitt. Zij wil dynamiek van de catwalk naar de eettafel brengen. De combinatie van katten, vogels, eten en mode zorgt voor een modern servies. Geschikt voor iedereen die zijn speelse kant aan haar date wil laten zien!
Rörstrand servies

Een geslaagde date op Valentijnsdag eindigt natuurlijk met een kopje koffie. Of meer…

Rörstrand servies

1 Reactie

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen